02 / 07 / 2024

Enk Turizmcilik İnşaat iletişim

Enk Turizmcilik İnşaat iletişim

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Koç tarafından kuruldu. 

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sapanca Paradise Turizmcilik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Furkan Kandil tarafından kuruldu.

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşenk Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beşenk tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Koç tarafından kuruldu. 

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaifa Otel Turizmcilik İnşaat Tekstil Ve Gıda Sanayi İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Lamın Jawla Sanneh tarafından kuruldu. 

Aras Grup Yapı İnşaat Ve Turizmcilik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Aras Grup Yapı İnşaat Ve Turizmcilik Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Doğru tarafından kuruldu. 

Harputlu Emlak İnşaat Ve Turizmcilik Limited Şirketi kuruldu!

Harputlu Emlak İnşaat Ve Turizmcilik Limited Şirketi bugün Enver Karakaya tarafından Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı Turizmcilik Seyahat Taşımacılık İnşaat ve Akaryakıt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İlyas Hançer ve Behice Güngör tarafından kuruldu.

ABT Emlak Turizmcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABT Emlak Turizmcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdul Hadı Abu Alnaser tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Beyoğlu, Kamankeş Kemal Mustafa Paşa Mahallesi, Necati Bey Caddesi'nde kuruldu.

Emlak Konut Başakşehir Ayazma okul inşaatı işi için Enk İnşaat ile anlaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Başakşehir Ayazma okul inşaatı işi için Enk İnşaat ile anlaştı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Atlantis Eğlence Hizmetleri İnşaat ve Turizmcilik Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis Eğlence Hizmetleri İnşaat Gıda ve Turizmcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kazancı, Hasan Erkut Marangoz, Mete Saraç ve Namık Aykut Marangoz tarafından 500 bin liralık sermaye ile 28 Haziran'da kuruldu

Ataç İnşaat'ın Gomaspan Barajı İnşaatı teklifi kabul edildi!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Gomaspan Barajı İnşaatı ile ilgili Şenk Şirketi'ne sunduğu ortak teklif kabul edildi...

Enk Turizmcilik İnşaat iletişim Haberi

Enk Turizmcilik İnşaat iletişim

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Koç tarafından kuruldu. 

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a.Turizme yönelik otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek,bu yerleri satın almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek. b.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını,üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak,kurulu olanları devir almak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Enk Turizmcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fulya Mah.Vefa Deresi Sok. No.4/A...