10 / 05 / 2024

Enka İnşaat kardağıtımı

Enka İnşaat kardağıtımı

Enka İnşaat, KAP'ta kar payı dağıtım işlemleri hakkında açıklama yaptı. İşte Enka İnşaat'tan kar payı dağıtım açıklaması…

Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kar payı dağıtımı hakkında açıklama yaptı. Peki Enka İnşaat ne kadar kar dağıtacak?

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Hat İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akar ve Mustafa Özer İmamoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

Merkez Bankası doların ne kadar olacağını açıkladı! Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayına yönelik piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını yayımlayarak, doların ne kadar olacağını açıkladı. Tüm bildiklerinizi unutun! Hemen bu rakama odaklanın.

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişe altın pırlanta bileklik hediye…

Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 65 indirim! 4990 TL üzeri alışverişlerinize altın pırlanta bileklik hediye ediliyor. İşte ayrıntılar…

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kiter Trafik İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çağdaş Kiter tarafından kuruldu.

Hemen bakın indirimi kaçırmayın! Gratis’te tüm deodorantlarda büyük indirim! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen kozmetik devi kadın ve erkek tüm deodorantlarda indirime gitti. İşte detaylar…

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Konkar Yapı İnşaat Taahhüt Müteahhitlik İmalat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyrut'ta Fevzi Ünal ve Halil İbrahim Akdemir ortaklığında kuruldu.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Yf Özdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yf Özdem İnşaat Taahhüt Mühendislik Madencilik Enerji Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yf Özdem İnşaat Taahhüt Mühendislik Madencilik Enerji Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı. 

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Enka İnşaat kardağıtımı Haberi

Enka İnşaat kardağıtımı


Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda kar payı dağıtım işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., 4 Mart 2014 tarihinde yayınladığı  Kar Dağıtım Politikası'nda herhangi bir değişiklik yapılmadığını açıkladı.

Enka İnşaat KAP açıklaması:
Ekteki Kar Dağıtım Politikası, 04.03.2014 tarihli Özel Durum Açıklaması'nın ekinde yer alan politika ile aynı olup herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. KAP şirket sayfasında bulunan Kar Dağıtım Politikası kısmında görüntülenebilmesi için ilgili şablondan tekrar...