17 / 05 / 2024

Enka İnşaat ortaklık yapısını mı yayınladı

Enka İnşaat ortaklık yapısını mı yayınladı

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ŞGBF-Ortaklık yapısını yayınladı. Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş ortaklık yapısı haberimizin içinde yer alıyor.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

ENKA İnşaat'ın 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

ENKA İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekeloğlu İnşaat Balıkçılık Gıda Tekstil İthalat Ve İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tekel ve Mustafa Tekel ortaklığında kuruldu.

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Derun Kabakcı ve Ayşe Dila Kabakcı ortaklığında kuruldu.

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzgüleç Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Yüzgüleç ve Veysel Yüzgüleç ortaklığında kuruldu.

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesc İnşaatçılık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ceylancı ve Erkan Ceylancı ortaklığında kuruldu.

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Enes Gürlü ve Hasan Basri Azak ortaklığında kuruldu.

Ykl İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ykl İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Yekeler ve Kadir Kol ortaklığında kuruldu.

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmc Proje Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Mehmet Çakıl ve Ömer Faruk Çakıl ortaklığında kuruldu.

Özsena Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsena Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Arife Sena Kaplan ve Mehmet Doğukan Kaplan ortaklığında kuruldu.

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lapıetrahome Dekorasyon İnşaat Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydemir ve Ümit Tüfekçi ortaklığında kuruldu.

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İnşaatçılık Dekorasyon Gıda Otomobil Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nesim Diler ve Tahsin Diler ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat ortaklık yapısını mı yayınladı Haberi

Enka İnşaat ortaklık yapısını mı yayınladı


Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ŞGBF-Ortaklık yapısını yayınladı Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş Ortaklık yapısı için