29 / 04 / 2024

Enka İnşaat ulaşım

Enka İnşaat ulaşım

Enka İnşaat Yatırım Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat Yatırım Sanayi A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölüm yöneticilerini yayınladı.

Enka İnşaat kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. kurumsal yönetim derecelendirme raporunu yayınladı.

Enka İnşaat mali tablolarını yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat mali tablolarını yayınladı. İşte Enka İnşaat mali tabloları...

Enka İnşaat Pimaş satış işlemini gerçekleştirdi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. Pimaş satış işlemini gerçekleştirdi.

Enka İnşaat bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Enka İnşaat genel kurulu tescil edilmedi!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. genel kurulu tescil edilmedi.

Enka İnşaat bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. bugün yapılacak olan toplantısını iptal etti.

Enka İnşaat genel kurul sonucunu yayınladı!

Enka İnşaat ve sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat genel kurul sonucunu yayınladı. İşte Enka İnşaat genel kurul sonucu...

Enka İnşaat sermaye piyasası kurulu başvuru sonucunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi sermaye piyasası kurulu başvuru sonucunu yayınladı.

Enka İnşaat genel kurul toplantısını tescilledi!

Enka İnşaat ve Sanayyi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayyi A.Ş. genel kurul toplantısını tescilledi.

Enka İnşaat sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi sermaye artırımı için SPK başvurusu yaptı.

Enka İnşaat kurumsal yöntem derecelendirme notu revizyonunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat A.Ş. kurumsal yöntem derecelendirme notu revizyonunu yayınladı...

Enka İnşaat gelir tablosunu yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat gelir tablosunu yayınladı. Detaylara ilişkin bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz...

Enka İnşaat kurumsal yönetim derecelendirmesini yayınladı!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş. kurumsal yönetim derecelendirmesini yayınladı...

Enka İnşaat'ın Hamburg'taki projesinde son durum ne?

Enka İnşaat, Waerme Hamburg GmbH, Dradenau Kombine Isı ve Enerji Santrali projesi kapsamında ilk çalışmalarla toplam proje büyüklüğünü 341 milyon Euro'ya ulaştırdı. 

Enka İnşaat'ın geri alım işlemi tamamlandı!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu'nun geri alımlarla ilgili aldığı 7 Ağustos 2020 tarihli kararına istinaden yapılan alımlar tamamlandı.

ENKA İnşaat'ın 2020 4. dönem geçici vergi beyanı yayınlandı!

ENKA İnşaat'ın geçici vergi beyannamesi ile verilen, 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemine ait gelir tablosu yayınlandı. 

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıllıon Grup İnşaat Basım Yayın Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avcu Geri Dönüşüm İnşaat Tarım Ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avcu ve Talip Avcu ortaklığında kuruldu.

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Enka İnşaat'ın kayıtlı sermaye tavanı 10 milyar TL'ye ulaştı!

Enka İnşaat'ın 12 Ocak 2021 tarihli kararına göre, 6 milyar TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanı, 10 milyar TL'ye ulaştı. 

Enka İnşaat 2020'de 4,8 milyon TL'lik arsa ve  7,8 milyon TL'lik konut aldı!

Enka İnşaat'ın 2020 yılı içerisinde kira bedeli toplamı yaklaşık 3,8 milyon TL + KDV olan kiralama işlemi yapıldı yaklaşık 14,8 milyon TL+ KDV tutarında arsa alımı ve yaklaşık 7,8 milyon TL+ KDV tutarında konut alımı yapıldı.

Enka İnşaat'ın sermaye tavanı 10 milyar TL'ye çıktı!

Enka İnşaat'ın 12 Ocak 2021 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden 6 milyar TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanı, 10 milyar TL'ye çıkacak.

ENKA İnşaat'ın 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

ENKA İnşaat'ın 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

ENKA İnşaat Tataristan'da santral inşa edecek!

ENKA İnşaat, JSC Tatenergo ile Tataristan'da inşa edilecek 858MW kapasiteli doğalgaz kombine çevrim santralinin anahtar teslimi olarak yapımı için 25,6 milyar Ruble'lik sözleşme imzaladı.

Enka İnşaat'ın 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Enka İnşaat tarafından Geçici Vergi Beyannamesi ile verilen, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenen 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemine ait Gelir Tablosu'nu yayınladı. 

Enka İnşaat ve Chubb Corportaion arasında 400 milyon dolarlık dava!

Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Sharypovo kenti yakınlarında 800 MW’lık Berezovskaya Kömürlü Elektrik Santrali'nin yapılması için Enka İnşaat ile anlaşıldı. Ancak santralde yaşanan yangın ve milyon dolarlık sigorta ödemesi davaya konu oldu. 

Enka İnşaat ulaşım Haberi

Enka İnşaat ulaşım

Enka İnşaat tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu' nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği gereğince, 20.06.2014 tarihinde Yatırımcı İlişkileri Bölümü'ne bölüm yöneticisi olarak Gizem Özsoy'un; bölüm personelleri olarak Sinan Yavuz Aktürk, Leyla Yüksel ve Ali Aslan'ın atanmasına karar verilmiştir. Söz konusu kişiler Şirketimizde tam zamanlı olarak çalışmaktadır.


Şirketimizin Yatırımcı İlişkiler Bölümü iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir.


Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi: Gizem Özsoy

Yatırımcı İlişkileri Bölümü Personeli: Sinan Yavuz Aktürk, Leyla Yüksel, Ali Aslan


İletişim Bilgileri 

Tel : + 90 (212) 376 10 00

Fax : +90 (212) 274 09 83

E-mail :[email protected] ; [email protected] ; [email protected] ;...