22 / 05 / 2024

enkanın finansal tabloları

enkanın finansal tabloları

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş, 30.06.2013 ara hesap dönemine ait, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na göre hazırlanmış İngilizce konsolide mali tabloları ve bunlara ilişkin açıklayıcı notlarını yayınladı...

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31526 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akmerkez GYO'nun finansal raporlarının ek süreleri kullanılacak!

Akmerkez GYO'nun bağımsız denetim zorunluluğu olmayan 3 ve 9 aylık ara dönemlerde finansal tablolarını bağımsız denetimden geçirecek. 

SPK'dan yatırım fonlarının finansal raporlama esaslarında değişiklik!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK), Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğ'de yaptığı değişiklikler Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Yatırım Fonlarının Finansal Raporlama Esaslarına İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 31269 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GABORAS yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor!

Gayrimenkul sektörünün alım-satım platformu GABORAS, yapay zeka ve blockchain teknolojisi ile kısa sürede yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor...

Doğuş GYO 2019 finansal tabloları ve sorumluluk beyanı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait finansal tabloları ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Metal Gayrimenkul 2017 finansal tabloları yayınladı!

Metal Gayrimenkul 2017 hesap dönemine ait finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu yayınladı.

Reysaş GYO'dan finansal tabloların bildirim değişikliği açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, finansal tabloların bildirim şekli değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait özet finansal tabloları yayınladı.

Atakule GYO 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait özel finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Metal Gayrimenkul 6 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Metal Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 30 Haziran 2017 ara hesap dönemine ait finansal tablolar ve dipnotlar raporunu yayınladı.

Akfen GYO 6 aylık finansal tablolar raporunu yayınladı!

Akfen GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak - 30 Haziran 2017 tarihinde sona eren 6 aylık ara hesap dönemine ait bireysel finansal tablolar ve dipnotlar ile sınırlı denetim raporunu yayınladı.

enkanın finansal tabloları Haberi

enkanın finansal tabloları


Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 30.06.2013 ara hesap dönemine ait, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na göre hazırlanmış İngilizce konsolide mali tabloları ve bunlara ilişkin açıklayıcı notları internet sitemiz www.enka.com adresinde yatırımcıların bilgisine...