04 / 05 / 2024

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Kaynar tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ataşehir, Fetih Mahallesi, Sarıkamış Sokak'ta kuruldu.

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Alüminyum İnşaat Yapı Dekorasyon Mimarlık Plastik İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abdullah Arıkan tarafından kuruldu.

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Depar Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Depar Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de Derman Bey tarafından kuruldu.

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aksoy Plus Alüminyum Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da Sefer Aksoy tarafından kuruldu.

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Dekorasyon Genel Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te Youness Al Jouaıdı tarafından kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi açıldı!

Gül Akustik Alçı Ve Dekorasyon İnşaat Mal.Alüm.Plas.Doğ.Paz.San. Tic.Ltd.Şti.Sultangazi Şubesi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Büyükbayrak, Hakkı Büyükbayrak ve Fehmi Büyükbayrak ortaklığında kuruldu.

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmer Yapı Mermer Dekorasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Fatih Çampaşalı ve İsmail Çampaşalı tarafından kuruldu.

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  800 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salmanı ve Fereshteh Eslahı tarafından kuruldu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Decorex İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Anonim Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Basel Al Kassab ve Samer Alkasab ortaklığında kuruldu.

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depa Alçı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi Sultanbeyli’nde   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Suat Genez tarafından kuruldu.

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldar Emlak Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Labash Abazıd ve Yamen Al Saleh ortaklığında kuruldu.

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Kaynar tarafından 10 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Ataşehir, Fetih Mahallesi, Sarıkamış Sokak'ta kuruldu. 


Enkay Alçı Dekorasyon Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,   b- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon...