29 / 04 / 2024

Enpo Mekanik Proje Mühendislik İnşaat iletişim

Enpo Mekanik Proje Mühendislik İnşaat iletişim

Enpo Mekanik Proje Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

İstanbul Mita Mühendislik Mekanik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Mita Mühendislik Mekanik Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Burak Emre Bul tarafından kuruldu.

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Faik Fındıkoğlu tarafından kuruldu.

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mmc Proje İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Emita Grup Elektrik Mekanik Mimarlık İnşaat Taahhü Ve Mmc Mühendislik Elektrik Elektromekanik Sanayi tarafından kuruldu.

Meksan Proje Mekanik Elektrik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Meksan Proje Mekanik Elektrik Mühendislik Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Şahin tarafından kuruldu.

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Get Mimarlık Proje Mekanik İnşaat Ve Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Altıntaş ve Rıdvan Büyükoğlu ortaklığında kuruldu.

Proaktif Mekanik Elektrik Proje Tasarım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Proaktif Mekanik Elektrik Proje Tasarım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalya Yılmaz ve Barış Yılmaz tarafından kuruldu.

Öznertaş İnşaat Mekanik Taahhüt Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öznertaş İnşaat Mekanik Taahhüt Proje Mühendislik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nejat Seliman tarafından kuruldu.

Mat Mekanik Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Mekanik Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Cengiz tarafından kuruldu. 

Hanedar Mekanik Proje Limited Şirketi kuruldu!

Hanedar Mekanik Proje Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hanedar tarafından kuruldu. 

Ercem Proje Mühendislik Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ercem Proje Mühendislik Elektrik Mekanik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 260 bin TL sermaye ile 5 Kasım'da Mehmet Cemal Metin tarafından kuruldu.

Enpo Mekanik Proje Mühendislik İnşaat iletişim Haberi

Enpo Mekanik Proje Mühendislik İnşaat iletişim

Enpo Mekanik Proje Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Yılmaz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Enpo Mekanik Proje Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  a) Her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik, müşavirlik ve proje hizmetlerinin yapılması, b) Havaalanı, fabrikalar, binalar, oteller, konutlar, hastahaneler vb. tesis ve yapıların  mekanik tesisat sistemlerin yapılması, montajı  ve kurulumu, periyodik ve arıza bakımlarının yapılması,  her  türlü teknik analizlerinin yapılması, yenilenmesi vb. yönelik danışmanlık hizmetinin verilmesi,  c) Her türlü ısıtma soğutma havalandırma sistemleri tasarlanması, üretimi, alım satım ithalat ve ihracatı ve uygulamaları, d) Her türlü iklimlendirme sistemleri tasarlanması, üretimi alım satım ithalat ve ihracatı ve uygulamaları, e) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü soğutma, ısıtma...