01 / 07 / 2024

Ensaturk Mühendislik Bayrampaşa

Ensaturk Mühendislik Bayrampaşa

Ensaturk Mühendislik Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kurnaz, Recai Geridönmez, Salih Toprak, Aslı Gür, Hasan Kılınç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Bayrampaşa'da kuruldu.

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Projist Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi bugün 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

OEM Mühendislik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

OEM Mühendislik Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı nereden geçecek? Bayrampaşa-Eyüp Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Bayrampaşa-Eyüp Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

AEM Zemin Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

AEM Zemin Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Samast, Emre Çelik ve Fatih Kutlu ortaklığıyla kuruldu. 

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla!

Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı nereden geçecek? Eyüp-Bayrampaşa Tramvay hattının uzunluğu kaç kilometre? İşte Eyüp-Bayrampaşa Tramvay Hattı 8 soruda tüm detaylarıyla...

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Aslan, Erdal Aslan ve Erol Aslan ortaklığında kuruldu. 

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afrosıa Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz  Çakır, Savaş Karabulut, Yohannes Ayalew Haılemıcael ve Zıyad Delıl Hassen ortaklığında kuruldu. 

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Kutsan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş kuruldu!

Watt Solutıons Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirtaş, Tahsin Tekin ve Sezai Arabacı ortaklığında kuruldu. 

Leo Mühendislik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Leo Mühendislik Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ensaturk Mühendislik Bayrampaşa Haberi

Ensaturk Mühendislik Bayrampaşa

Ensaturk Mühendislik Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Kurnaz, Recai Geridönmez, Salih Toprak, Aslı Gür, Hasan Kılınç ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Bayrampaşa'da kuruldu.


Ensaturk Mühendislik Denetim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Hava, su, toprak gibi doğal kaynakların en iyi biçimde kullanılması, bunların kirlenmesine neden olan etkenlerin kaynaklarında kontrolü ve yok edilmesi, kirlenmenin yol açtığı estetik ve ekonomik kayıpların önlenerek insan sağlığına ve refahına uygun çevre koşullarının oluşturulması konularında ve her türlü araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak.  2.İçme ve kullanma suyu temini iletimi, arıtımı ve dağıtımı evsel ve endüstriyel atık suların toplanması, arıtılması, geri kazanılması ve uzaklaştırılmaları, yüzey drenaj ve yağmur sularının toplanması, deşarjı ve arıtılması, her türlü atıkların toplanması, taşınması, geri kazanımı uzaklaştırılması...