08 / 07 / 2024

Enver Sungur erciyes açıklamaları

Enver Sungur erciyes açıklamaları

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi.

Erciyes Ab Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erciyes Ab Yapı Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Balkaya tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eyt Erciyes Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyt Erciyes Yapı Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Erdoğan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aslı Enver Yeniköy'deki evden taşındı!

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

Enver Yılmaz: Modern bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi modern yollarıyla örnek alınacak model bir Ordu inşa etmek için çalışıyoruz' dedi.

Tekirdağ Vali Enver Salihoğlu Ortaokulu Milli Eğitime teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Süleymanpaşa ilçesinde inşa edilen Vali Enver Salihoğlu ortaokulu yapılan törenle Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes'e yatırım yapmak istiyor!

Fenerbahçe'nin Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Erciyes Kış Turizm Merkezi ile de yakından ilgilenen Aziz Yıldırım, bir konaklama tesisi yapabileceklerini belirtti.

Enver Yılmaz Ordu yatırımlarına mercek tuttu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, katıldığı ortak canlı yayında Ordu'nun gündemiyle ve Büyükşehir Belediyesinin geride bıraktığı zaman zarfında yaptığı yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erciyes yatırımlarla cazibe merkezi oluyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla dünyanın önemli kış turizm merkezlerinden birisi haline gelen Erciyes'te incelemelerde bulundu.

Erciyes Kayak Okulu 1 Ocak'ta açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te açılacak olan Kayak Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, 1 Ocak'ta açmayı planladıkları kayak okulunda uluslararası çapta sporcu yetiştireceklerini belirtti.

Arnavutköy Hacı Enver Dökümcü Kuran Kursu'nun temeli atıldı!

Ömerli Mahallesi’nde inşa edilecek Hacı Enver Dökümcü Erkek Kuran Kursu’nun temeli, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı tarafından atıldı.

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Murat Boz ile Aslı Enver çifti Kuruçeşme'de villa kiraladı!

Yeniköy’de oturdukları villanın yan tarafındaki ilkokul öğrencilerinin zile basıp kaçmalarından rahatsız olan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, çareyi taşınmakta buldu

Enver Sungur erciyes açıklamaları Haberi

Enver Sungur erciyes açıklamaları


Geçen yıl kuraklık nedeniyle kış mevsiminin en sert yaşandığı ocak-şubat aylarında dahi kar yağışının beklenen seviyede olmaması nedeniyle zor günler geçiren turizmciler, bu yıl karın erken yağmasıyla nedeniyle sezonun önceki yıla göre daha iyi geçeceğini ümit ediyor. 


Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi. 


Bu yıl Eylül ayından itibaren 3 bin 916 metre yükseklikteki Erciyes'te kar yağışının başladığını ve ekim-kasım aylarında ise yağışın 2 bin 200 rakımlı Tekir bölgesine kadar indiğini, bunun da turizmciler açısından sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden Sungur, şunları kaydetti: 


"Geçen yıl kar yağışı olmaması nedeniyle yaşadığımız sıkıntıları bu yıl yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Hava şartları böyle giderse bu...