08 / 07 / 2024

Enver Sungur kimdir

Enver Sungur kimdir

Havaların soğumasıyla birlikte Türkiye genelinde ekini ayından itibaren birçok yüksek merkezde kar yağışının görülmesi kış turizmcilerini sezon için umutlandırdı. Turizmciler, bu kış çok kar yağışı olmasını bekliyor...

Enver Sungur: Erciyes'in yatak kapasitesi bine yükselecek!

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi.

Ali Enver Bakioğlu Kimdir?

Ali Enver Bakioğlu kimdir? Ali Enver Bakioğlu’nun mesleği nedir? Ali Enver Bakioğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

Engin Tekintaş kimdir?

Engin Tekintaş, Enver Yılmaz'ın istifasıyla boşalan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirildi. Peki, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı olan Engin Tekintaş kimdir?

Enver Salihoğlu kimdir?

Enver Salihoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tekirdağ Valisi olarak atandı. Peki, Enver Salihoğlu kimdir? Enver Salihoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Enver Salihoğlu...

Ahmet Sungur kimdir?

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur kimdir? Ahmet Sungur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Sungur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Sungur..

Erciyes'teki otellerde yılbaşı bereketi!

KAYTİD Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erciyes Kayak Merkezi'ndeki yatırımlarla ilgili bu yıl daha fazla tanıtım yapıldığını ve bunun meyvesini yılbaşından itibaren almayı beklediklerini söyledi.

Enver Sungur: Erciyes'in yatak kapasitesi bine yükselecek!

Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi.

Enver Demirel kimdir?

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kimdir? Enver Demirel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Demirel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Enver Tokay kimdir?

Türkiye’deki mimarlık tarihinde önemli yer tutan ve Türkiye’de inşa edilmiş ilk gökdelen olarak kabul edilen Kızılay Emek İşhanı tasarlayan Enver Tokay kimdir? İşte Enver Tokay..

Enver Mamur kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürü Enver Mamur kimdir? Enver Mamur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Enver Mamur, ne zamandan beri Yapı İşleri Müdürü olarak görev alıyor?

Sungur Turan kimdir?

CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan kimdir? Sungur Turan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Sungur Turan'ın biyografisi bu haberde...

Enver Ören kimdir?

İhlas Holding'in kurucusu ve ilk başkanı olan Enver Ören kimdir? Enver Ören, ne zaman vefat etti? İhlas Holding'in başına kim geçti? İşte Enver Ören ve İhlas Holding...

Enver Sungur: Kayseri turizm pastasından daha fazla yararlanmalı!

KAYTİD Başkanı Enver Sungur, "Büyükşehir Belediyesi Erciyes, Kültür Yolu, Kaleiçi, Kayseri Evleri gibi şehirdeki turizm potansiyelini artıracak büyük projeleri hayata geçiriyor. Kayseri turizm pastasından daha fazla yararlanmalı." dedi...

Enver Sungur kimdir Haberi

Enver Sungur kimdir

Geçen yıl kuraklık nedeniyle kış mevsiminin en sert yaşandığı ocak-şubat aylarında dahi kar yağışının beklenen seviyede olmaması nedeniyle zor günler geçiren turizmciler, bu yıl karın erken yağmasıyla nedeniyle sezonun önceki yıla göre daha iyi geçeceğini ümit ediyor. Kayseri Turizm İşletmecileri Derneği (KAYTİD) Başkanı Enver Sungur, geçen yıl özellikle kayak merkezlerinde yeterli kar yağışı olmaması nedeniyle turizmcilerin ciddi anlamda sıkıntı yaşadığını söyledi. Bu yıl Eylül ayından itibaren 3 bin 916 metre yükseklikteki Erciyes'te kar yağışının başladığını ve ekim-kasım aylarında ise yağışın 2 bin 200 rakımlı Tekiı- bölgesine kadar indiğini, bunun da turizmciler açısından sevindirici bir gelişme olduğunu ifade eden Sungur, şunları kaydetti: "Geçen yıl kar yağışı olmaması nedeniyle yaşadığımız sıkıntıları bu yıl yaşamayacağımızı düşünüyoruz. Hava şartlan böyle giderse bu kış...