28 / 04 / 2024

enyap inşaat blue residence ulaşım

enyap inşaat blue residence ulaşım

Blue Residence fiyat listesi kapsamında konutların detaylı fiyat listesi haberimizde yer alıyor

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Enyapıt Proje İnşaat Anonim Şirketi ugün Kadıköy'de Harun Reşat Kadıoğlu, Mustafa Güngör ve Faik Kaya ortaklığında kuruldu.

Enyap Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor!

Enyap İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Blue Residence projesi metrobüse 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor. Enyap İnşaat Blue Residence projesinde daireler hemen teslim ediliyor.

Şenyapı Dekorasyon Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenyapı Dekorasyon Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Uğur Şenol imzasıyla kuruldu.

Enyapı Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enyapı Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Öztürk tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, İnönü Caddesi'nde kuruldu.

Enyap Gıda Hayvancılık Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enyap Gıda Hayvancılık Nakliye İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Poyraz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Eyüp, Nişancı Mahallesi'nde kuruldu.

Enyap İnşaat Kuveyt'te villa yapacak!

Markalı konut üreten firmaların en gözde müşterileri arasında ilk sırada kuşkusuz Araplar geliyor. Öyle ki bugüne kadar daha çok İstanbul'dan konut alan Araplar artık Anadolu'daki projelere de yatırım yapmaya başladılar...

Enyap, projelerine Bursa ve İstanbul'da devam ediyor!

17 yıldır inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Enyap İnşaat, yerli yatırımcıların yanı sıra yabancıların da dikkatini çekiyor. Enyap, projelerine Bursa ve İstanbul ' da devam ediyor...

Enyap İnşaat yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor!

Vedat Mavuzer, Kuveyt hükümetiyle anlaşma imzaladı. 30 milyon dolar tutarında villa projesini karşılıklı atılan imzalar sonrasında, Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmeleri devam ediyor.

Enyap Kuveyt'te 30 milyon dolarlık villa projesi hayata geçirecek!

Kuveyt ' te 30 milyon dolarlık villa projesi için anlaşma imzalayan şirket, Kuveyt ' te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmelerini devam ettiriyor...

Enyap İnşaat Kuveyt'te villa inşa edecek!

Blue Residence projesiyle dikkat çeken Kuveyt'te 30 milyon dolarlık villa projesi için anlaşma imzalayan şirket, Kuveyt'te şantiye kuruluşuna start verilmesiyle birlikte, farklı projelerinde görüşmelerini devam ettiriyor.

Enyap İnşaat Kuveyt'le tokalaştı!

Enyap İnşaat, alanındaki öncülükleriyle yaşam alanı anlayışına kattığı yeni boyut ve müşterileri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile fark yaratıyor. Enyap İnşaat Kuveyt ile tokalaştı.

Enyap İnşaat Kuveyt'te konut inşa edecek!

Bursa'da yaptığı projelerle Kuveytlilerin ilgisini çeken Enyap İnşaat'a Kuveyt hükümetinden konut yapma teklifi geldi. Enyap, gelen teklifle Kuveyt hükümeti tarafından yeni evlenecek çiftlere verilen evleri yapacak.

Enyap İnşaat'ın Hadımköy İş Merkezi Nisan'da, Beylikdüzü okul projesi Temmuz'da açılacak!

Enyap İnşaat'ın hayata geçirdiği Hadımköy İş Merkezi, Nisan'da açılacak. Firmanın Beylikdüzü'ndeki okul projesinin de Temmuz'da açılması hedefleniyor. Ayrıca Kuveyt'te yapacağı villa projesinde de imzalar atıldı...

enyap inşaat blue residence ulaşım Haberi

enyap inşaat blue residence ulaşım

Enyap İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Blue Residence projesi 322 konuttan meydana geliyor. Blue Residence fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. 


Enyap Blue Residence satılık konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak müşterilere sunuluyor. Blue Residence fiyat listesi kapsamında satılık daire fiyatları 150 bin liradan başlıyor. 




Blue Residence fiyat listesi!

71 metrekare-121 metrekare 1+1 daireler 150 bin TL,

131 metrekare-159 metrekare 2+1 daireler 230 bin TL, 

164 metrekare-172 metrekare 3+1 daireler 280 bin TL'den satılıyor. 


Enyap Blue Residence ödeme koşulları!

Enyap Blue Residence ödeme planı kapsamında banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor.