16 / 05 / 2024

epdk yeni tarife açıklaması

epdk yeni tarife açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak, "Mesken aboneleri için düşük kademe limiti günlük 8 kWh olarak belirlenmiştir. Bu oran 32 milyon aboneyi kapsamaktadır" ifadelerini kullandı.

Cep telefonu faturalarına zam mı geliyor?

BTK, 1 Nisan 2024 yılında  açıklanacak yeni azami ücret tarifesi sonrası da operatörlerin yeni tarife ve paket fiyatlarına zam yapması beklendiği ifade edildi.

EPDK açıkladı! Akaryakıt depolama tesislerinde tarife değişikliğine gidildi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), TP Petrol Dağıtım Anonim Şirketinin Antalya ve Kocaeli'deki depolama tesislerine ilişkin depolama tarifesi tadil edildiğini duyurdu.

Elektrikte yeni tarife! Bugünden itibaren uygulanmaya başlıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrikte yapılan yüzde 10'luk KDV indirimiyle mesken abonelerinin günlük 8 kilovatsaate kadar tüketim miktarı için nihai fiyatın bugünden itibaren başlanıyor.

Ankara'da taksi ücretlerine zam yapıldı! İndi bindi 75 Türk Lirası oldu...

Ankara Şoförler Odası Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara'da taksi ücretlerine zam geldiğini belirtti. Buna göre, yeni tarife bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı.

Taksilerde yeni zamlı tarife uygulaması başladı...

UKOME'nin son toplantısında alınan zam karar ile beraber taksimetreler için yeni tarife ayarlamaları gece yarısından itibaren başladığı açıklandı. Buna göre, yeni tarife, taksimetresini güncelleyen taksilerde geçerli hale geldiği belirtildi. İşte haberin detayları...

Yeni yılda, taksiler için yeni tarife! 

Yeni yıl ile beraber ölçü ve ölçü aletleri için alınacak olan muayene ve damgalama bedellerine tekrar düzenleme geldiği açıklandı. Bu kapsamda, Resmi Gazete yayımlanan karara göre; yeni ücret tarifelerinde taksimetrelerin 397 Türk Lirası ile muayene edileceği kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Ehliyet, pasaport, egzoz muayenesi... Hepsi zamlandı! Yeni yıla işte bunlarla giriyoruz!

Türkiye 2024 yılına yeni alınan uygulama ve bir dizi tarife değişikliği ile giriyor. Ehliyet, pasaport, egzoz muayenesi... Hepsi zamlandı! Yeni yıla işte bunlarla giriyoruz!

EPDK'dan son dakika doğalgaz kararı! Konut tüketicileri dikkat! Yeni yılla beraber resmen uygulanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından, yeni yılla beraber doğalgaz piyasasında, serbest tüketici olma sınırında değişikliğe gidilecek.

Bunlara dev zam geldi! Ücret tarifesi değişti! İşte yeni tarife...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı başında bu yıl otoyol ve köprülere zam yapılmayacağını duyurmuştu. Ancak Karayolları Genel Müdürlüğü bugün körü ve otoyollara zam yapıldığını açıkladı.

Toplu taşımaya bir kez daha zam geldi: İşte yeni tarife

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında, minibüsler, dolmuşlar, tramvaylar ve otobüsler için kullanılan 'eskart'ların fiyatlarına zam yapıldı. İşte detaylar...

Yeni yılda vergi, ceza ve harçlara yüzde 60 zam geliyor! Zamları duyanlar kulaklarına inanamayacak!

Türkiye, 2024’e zamla girecek. Yeni yılda Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, MTV, çeşitli harçlar, araç muayene tutarı, Gelir Vergisi tarife dilimleri ve idari cezalar, ekim ayı sonundaki bir yıllık ortalama Yİ-ÜFE artışı kadar olan yeniden değerleme oranında zam yapılacak.

Zamların ardı arkası kesilmedi: Hızlı tren biletlerine dev zam geldi!

TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine zam haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte zamlı yeni tarife...

İstanbul'da suya yüzde 25 zam geldi! İşte yeni tarife

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ 2. Olağan Genel Kurulu'nda su fiyatlarına yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Suya yüzde 25 zam yapıldı. İşte yeni tarife...

epdk yeni tarife açıklaması Haberi

epdk yeni tarife açıklaması

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması yaptı. Sputniknews'in aktardığına göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun konuyla ilgili açıklamasında, 1 Mart 2022'den itibaren geçerli olmak üzere mesken aboneleri için düşük kademe limitinin günlük 8 kWh (aylık 240 kWh) olarak belirlendiği bildirildi. EPDK tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu oran mesken abonelerinin yüzde 81’ini yani yaklaşık 32 milyon aboneyi kapsamaktadır" 


Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

1 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere mesken aboneleri için düşük kademe limiti günlük 8 kWh (aylık 240 kWh) olarak belirlenmiştir. Bu oran mesken abonelerinin yüzde 81’ini yani yaklaşık 32 milyon aboneyi kapsamaktadır.

Yapılan %10’luk KDV indirimi ile birlikte...