07 / 05 / 2024

Epoksi Esaslı Astar

Epoksi Esaslı Astar

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu...

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Astarı yüzünden pahalıya geliyor! Restoranlarda ‘kuver’ kazığı!

Bazı restoranların yemek servisinden önce masaya koyduğu ekmek, su ve tereyağı gibi kalemler karşılığında aldığı ‘kuver’ bedeli tüketicileri çileden çıkarıyor. Üstelik bazen sadece iki çay için bile ‘kuver’ sürprizi ile karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden hesabı ödemeden önce faturaya dikkatli bakın!

Renault Captur'a bu ay esaslı bir zam geldi! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Renault Captur bu ay öyle bir zamlandı ki... Yeni fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Renault Captur  kaç TL? Renault Captur fiyatları ne kadar? İşte 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Evini ve iş yerini kiraya veren milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Kira geliri beyanında bunlara dikkat!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yeminli Mali Müşavir Abdullah Kiraz, bugünkü köşesinde kira geliri beyanını kaleme aldı. İşte Abdullah Kiraz'ın 'Astarı yüzünden pahalıya gelmesin aman dikkat' başlıklı yazısı...

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Epoksi İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Çiftci tarafından kuruldu.

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erbay Trafik Otopark Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Kapusuz tarafından kuruldu.

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Epoksi Sistemleri Yat Gemi İnşa Ve İnşaat Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Tan tarafından kuruldu.

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

ECS Epoksi Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çalışkan tarafından kuruldu.

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Durmuş ve Muhammet Durmuş ortaklığında kuruldu.

Ayder'de yerel mimari esaslı konaklama birimleri yapılacak!

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesindeki doğal güzellikleriyle ünlenen Ayder Yaylası'nda yerel mimari esaslı konaklama birimleri yapılacak...

Epoksi Esaslı Astar Haberi

Epoksi Esaslı Astar

Koramic Yapı Kimyasalları, epoksi ve poliüretan esaslı zemin ürünleri ile endüstriyel zemin kaplama pazarında iddialı bir başlangıç yaptı. İnşaat sektörüne mükemmel çözümler yaratan Koramic Yapı Kimyasalları; CERMIX markası ile dayanıklı ve dekoratif Otopark Sistemleri ile farklılığı ortaya koyuyor.  


Döşeme betonu üzerine uygulanan Epoksi Esaslı Astar, Kuvars, Epoksi Esaslı Kaplama ve Son Kat Boyalar’dan oluşan ürünler sayesinde mükemmel görünümlü otoparklar gün yüzüne çıkıyor. CERMIX ürünleri ile betona yapışma mukavemeti yüksek, çizilmeyen, hijyenik, kolay temizlenen, kimyasallara dayanıklı alanlar ve otoparklar yaratılıyor. 


CERMIX zemin kaplamaları ürünleri, farklı kombinasyonlarla bir arada kullanılabilme özelliğine sahip ve böylelikle farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Dayanıklı ve mükemmel bir otopark için sunulan çözüm seti ise şu şekildedir: 


1-  Döşeme Betonu

2- Epoksi Esaslı Astar Malzemesi: CERMIPRIME EP

İki komponentli, epoksi esaslı, solventsiz...