27 / 04 / 2024

Epopee Gıda Endüstrisi kimin

Epopee Gıda Endüstrisi kimin

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Berk tarafından kuruldu.

TİM açıkladı! Kasım'da otomotiv endüstrisi en fazla ihracat gerçekleştiren sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, geçen ay en fazla ihracat yapan sektör olarak gerçekleşti. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan veriler ve haberin ayrıntıları...

Haziran ayında en fazla ihracatı otomotiv endüstrisi gerçekleştirdi!

Açıklanan rakamlara göre, otomotiv endüstrisi, geçen ay 3 milyar 9 milyon dolar ile en fazla ihracat yapan sektör oldu. Otomotiv endüstrisini, 2 milyar 365 milyon dolarla kimyevi maddeler ve mamulleri, 1 milyar 659 milyon dolarla hazır giyim ve konfeksiyon izledi.

Makine ve Kimya Endüstrisi personel alımı yapacak! İşte ilana ait başvuru detayları!

Türk savunma sanayiinin öncü güçlerinden biri ve Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE), kadrosunu daha da sağlamlaştırmak amacıyla yeni personel alım duyurusunda bulundu.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Baha Poyraz Endüstriyel Makinalar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadin Demir tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Naas Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Aykut Yavuz, Fatma Betül Özden ve Hasan Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janset Lojistik Endüstriyel Ürünler Gıda Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevıl Manafova tarafından kuruldu.

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Bilişim Mühendislik Ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Daşpınar tarafından kuruldu.

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Berk tarafından kuruldu.

Epopee Gıda Endüstrisi kimin Haberi

Epopee Gıda Endüstrisi kimin

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Berk tarafından kuruldu.

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3-Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe barişletmeciliği yapmak, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Epopee Gıda Endüstrisi Ticaret Anonim Şirketi adres: Atatürk Mahallesi Atapark Cad. B6 Blok No:3 Jc...