04 / 05 / 2024

epsblock ürün özellikleri

epsblock ürün özellikleri

Yüzde yüz yerli sermaye ile Adana ve Bayburt'ta üretilen pazarlayan Epsblock yapı blokları Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı. Küresel çaptaki bu talep, şirketi  Türkiye’de yeni tesis yatırımlarına yöneltti. 

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

5 pişirme fonksiyonuyla Kumtel LX-9645 fırının fiyatı belli oldu! İşte Kumtel fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Küçük ev aletleri konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Kumtel, 5 pişirme fonksiyonlu ve geniş iç hacimli LX-9645 fırınını görücüye çıkardı. Bu kapsamda, Kumtel’in bu ürününün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Merakla beklenen Fiyat performans ürünü OnePlus Nord N30 tanıtıldı! İşte fiyat ve özellikleri

Cep telefonu sektörünün öncü ismi OnePlus, yeni tanıttığı Nord N30 modeliyle gündeme yeniden geldi. Cihazın fiyatını ve özelliklerini merak edenler haberimizden öğrenebilir.

Profilo FRMA126B Beyaz Cam Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler?

Profilo Cam Ankastre Fırın, 3D Plus Sıcak Hava özelliği ile fırın içerisinde eşit sıcaklık oluşturur. Bu sayede birden fazla tepside hamur işleri aynı anda pişirilebilir. 

Beko BSUF 5000 MGSI 50 lt Inox Midi Fırın kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Beko Mini Fırın, geniş iç hacmi ve 7 farklı pişirme fonksiyonu ile ısıtma ve pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Siemens HB514FBR0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Siemens Ankastre Fırın, sahip olduğu geniş iç hacmi, 8 pişirme fonksiyonu ve gelişmiş teknolojisi ile pişirme işlemini gerçekleştirir. 

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

epsblock ürün özellikleri Haberi

epsblock ürün özellikleri

Yüzde 100 yerli sermaye ile Adana ve Bayburt’taki fabrikalarında ürettiği dünyanın en hafif yapı bloğunu, 5 yılda 10 ayrı ülkeye pazarlayan Epsblock Yapı AŞ ürünleri Uruguay’a kadar uzandı. Binalara nefes aldıran, aynı zamanda 1300 dereceye kadar sıcaklığa dayanan ürünlere olan talep, şirketi Türkiye’de yeni tesis yatırımlarına yöneltti. 

Dünya genelinde salgın afet gibi felaketler yapı ve binaların inşaat felsefesinde de değişimine neden oluyor. Artık yangınlara karşı daha dayanıklı, depremlere karşı daha emniyetli, virüs vb. salgın hastalıklara karşı daha sağlıklı bir yapıda olan inşaat malzemeleri, müteahhitlerin projelerinde daha fazla yer alıyor.

Pazardaki potansiyeli gören Türk inşaat malzemeleri üreticileri, son yıllarda ağırlık verdikleri Ar-Ge çalışmaları sonucu ürettikleri yeni ürünlerle dünyanın en ücra köşelerine kadar uzanıyor.

Yüzde 100 yerli sermaye ile kurduğu fabrikalarında dünyanın en hafif...