02 / 05 / 2024

Er Tekstil İnşaat Turizm adres

Er Tekstil İnşaat Turizm adres

Er Tekstil İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mammad Gahramanov, Nurettin Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan'da kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hardinç Tekstil İnşaat Plastik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hardinç Tekstil İnşaat Plastik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Tokat tarafından kuruldu.

Ovacı Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovacı Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ovacı tarafından kuruldu.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Gn Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Sepin tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Kenevir Tekstil İnşaat Reklam Temizlik Hizmetleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenevir Tekstil İnşaat Reklam Temizlik Hizmetleri Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Duru tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faruk Tayyip Ebren tarafından kuruldu.

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şin Turizm Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Sinan Eser tarafından kuruldu.

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu1

Tempire Otel Turizm Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Ufuk Tırekı ve Vedat Ekmekci ortaklığında kuruldu.

Er Tekstil İnşaat Turizm adres Haberi

Er Tekstil İnşaat Turizm adres

Er Tekstil İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mammad Gahramanov, Nurettin Çelik tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 16 Nisan'da kuruldu. 


Er Tekstil İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TEKSTİL, KONFEKSİYON a.      Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı,ithalatı ve ihracatını yapmak. b.      Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik  tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini,ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. c.       Her türlü konfeksiyon ürünü kot,pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat gibi giyim eşyasının ihracı, ithali, toptan ve perakende dahili ticaret ve pazarlamasını yapmak. Kreasyonlar hazırlamak,...