14 / 05 / 2024

er yapı mai residence satılık

er yapı mai residence satılık

Fer Yapı Mai Residence satılık home ofis ve konutların fiyatlarıyla ilgili detaylı bilgi haberimizin içinde yer alıyor

2+1 ev 339 bin TL'den başlıyor! Prefabrik evlerde kampanya! 

Betonarme evlere göre kısa sürede inşa edilen prefabrik evler kampanyalı fiyatlarla satışa sunuldu. Bu kapsamda, 2+1 ev 339 bin 900 TL'den satışa sunuluyor. İşte diğer yapılar ve fiyatları...

Prefabrik evlerde indirim çılgınlığı! 1+1, 2+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar?

Prefabrik yapılar tüm iklim koşullarına göre inşa edilebilirler. Ses ve ısı yalıtıma dair de diğer yapılardan üstün özelliklere sahiptir. Peki Prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO İstanbul Mahmutbey'de hayata geçirilmesi planlanan projenin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verdi. İşte ayrıntılar...

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 27 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler diğer betonarme evlere göre farklı yapılardır. Son dönemin popüler yapılarından olan bu ahşap evleri diğer yapılardan ayıran farklılıklar nelerdir? İşte araştırılan detaylar!

Prefabrik evin tapusu olur mu? Kışın prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik yapılara son dönemde artan ilgi beraberinde bazı soruları da getirmektedir. Prefabrik evler normal betonarme evlere benzemez. Peki prefabrik evler diğer yapılardan hangi özellikleri ile ayrılır? İşte detaylar!

DASK başvurusu yapacaklar dikkat! Tazminat miktarı ne kadar olacak?

Deprem bölgesindeki vatandaşlar, hasar gören veya yıkılan evlerin tazminat ödeme sürecini araştırıyor. Konut metrekare bedeli bu yıl için betonarme yapıda 3 bin 16 TL, diğer yapılarda 2 bin 80 TL oldu. Alınacak tazminat miktarı da netleşti.

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Faruk Şanlıer ve Saniye Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Bursalı müteahhitler yüksek faiz, enflasyon ve kurdan rahatsız!

Bursa’da inşaat sektörü temsilcileri döviz kurlarında yaşanan düşüşün demir dışında diğer yapı malzemelerine yansımadığını dile getirerek, müteahhitler için sürdürülen işlerde fiyat farkı ve fesih kararnamesi çıkarılması için talepte bulundu.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Özak GYO Göktürk 2 projesi geliyor! Yeni proje!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Mg Değer Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Abdalla ve Memiş Şimşek ortaklığında kuruldu.

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçer Yapı Ve Plastik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Uçer tarafından kuruldu.

er yapı mai residence satılık Haberi

er yapı mai residence satılık

Mai Residence projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'da 2 blok halinde yükseliyor. Fer Yapı'nın hayata geçirdiği Mai Residence Kartal'da yer alan bloklardan sarı olan 35 katlı ve turuncu olan ise 14 katlı tasarlandı. Fer Yapı Mai Residence satılık ofis ve dairelerin fiyatlarıyla ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. 




Kartal Mai Rezidans'ta turuncu blokta yer alan konutlar 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösterirken sarı bloktaki konutlar stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor. 


Aralık 2014'te konut teslimlerinin yapılacağı Mai Rezidans Kartal Evleri'nde konutların alanları 35 ila 171 metrekare arasında farklılık gösteriyor.