21 / 05 / 2024

ERA Broker

ERA Broker

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye’nin ‘ERA Broker Kampı CampERA 2016’ için geri sayım başladı. Türkiye’den ve yurtdışından önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek olan broker kampı 3 gün sürecek.

ERA, Broker ve Broker Manager’larına TOP GUN ACADEMY eğitimi verdi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da ERA TOP GUN ACADEMY Broker Rehberlik Programı’nı yaptı. 

ERA Gayrimenkul Brokerları Kıbrıs’ta buluşacak!

Türkiye'de 2012 yılından bu yana faaliyetlerine devam eden, ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, bu yıl 3. sü yapılan ‘ERA Broker Kampı CampERA’ Kıbrıs’ta brokerları ağırlayacak...

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

ERA Broker’ları CampERA’da buluşuyor!

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye’nin ‘ERA Broker Kampı CampERA 2016’ için geri sayım başladı. Türkiye’den ve yurtdışından önemli konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek olan broker kampı 3 gün sürecek.

ERA IntERActive Broker Programı ERA Akademi tarafından gerçekleşti!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık markası ERA, Türkiye’de gayrimenkul sektörünün daha güvenilir ve nitelikli olması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Era Plan Proje Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Dülgeroğlu Yıldırım, Önder Yıldırım ve Tahsin Baran Karakaş ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi'nde kuruldu.

ERA IBC Türkiye 12-14 Nisan'da gerçekleştirilecek!

ERA Türkiye; Broker ve Gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirecek dev bir organizasyona imza atıyor. Broker ve Gayrimenkul Danışmanları, 12-14 Nisan tarihlerinde Kıbrıs'ta gerçekleşecek olan 'ERA IBC Türkiye 2016'da buluşacak.

Emlak Broker’ı ne iş yapar?

Son yılların gözde mesleği olan Emlak, çok sayıda kişiye çeşitli iş imkânı sunmaktadır. Yükselen sektör Emlak’ta dikkat çeken bir söyleyiş de Emlak Broker’ıdır. Emlak Broker’ı ne iş yapar, görevleri nelerdir, Emlak işinin hangi aşamasında yer alır?

Ankaralı yatırımcılar rotasını Çankaya'ya çevirdi!

İstanbul'a rakip olacak yatırımlarıyla dikkat çeken Başkent Ankara’yı masaya yatıran ERA Gayrimenkul Başarı Ofisi Broker’ı Ali Sacid Ağır, Ankara'nın değerlenen bölgesi Çankaya için açıklamalarda bulundu.

İmga Kurtköy projesi için ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı!

İMGA Group, Kurtköy‘de inşa edilen yeni karma projesinin satışları için, dünyanın gayrimenkul devlerinden biri olan ERA Türkiye bünyesindeki franchise ofisi, ERA Sapphire Gayrimenkul ile anlaştı

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu!

Dünyanın gayrimenkul danışmanlık devi ERA, sektörün deneyimli ismi Ufuk Şevki’yi transfer etti. Ufuk Şevki, bundan böyle ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü olarak görev yapacak.

Dünya Bankası uzmanları ERA H&B ofisini ziyaret etti!

Çözümün ertesi gününde Kıbrıs emlak sektörü nasıl bir yol izleyecek? Dünya Bankası yetkilileri, mülkiyet başlığını yerinde incelemek için KKTC'deydi. ERA H&B ofisini ziyaret eden uzmanlar, Hüseyin Sadeghi'den sektörle ilgili bilgi aldı.

ERA Broker Haberi

ERA Broker

Bu yıl 19-21 Aralık tarihleri arasında Bolu Kartalkaya’da düzenlenecek olan 3. CampERA, Türkiye’nin her yerinden ve KKTC’den gelen brokerlarını ağırlayacak. CampERA’da ‘en iyiye giden yolda olmak, en iyiyi yapmak ve en iyi olmak için gereken eğitimler, daha iyi hizmet sunumu, iş sistemleri, daha fazla ve daha etkin efor kullanımı konuları masaya yatırılacak.   


Yurtdışından gayrimenkul sektöründen ve dünyadaki en başarılı ERA franchise’larının sahiplerinden Türkiye’deki örnek girişimcilere, Türkiye’deki ERA Broker’larından kişisel gelişim mentorlarına çok geniş yelpazedeki konuşmacıların deneyim ve bilgi birikimlerini paylaşacağı CampERA, ‘Büyük hayal edin… Büyük Düşünün… Büyük olun…’ sloganıyla start alacak. 


Katılımcılar ‘ERA Türkiye Referral Forum’da stand açarak 3 gün boyunca portföylerini projelerini, bölgelerini tanıtarak ilişki geliştirebilecekler. 


‘CampERA 2016’da ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ve ERA Gayrimenkul Koordinatörü...