03 / 05 / 2024

Era Gayrimenkulün kaç şubesi var

Era Gayrimenkulün kaç şubesi var

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak.

Tapu sahipleri dikkat! Geri sayım başladı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini ilgilendiren Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için geri sayım başladı. Tapu sahipleri dikkat, bu tarihi sakın kaçırmayın...

Nıka Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nıka Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Irina Ilina tarafından kuruldu.

PORTAŞ, Ankara'daki 1 konut ile 4 gayrimenkulünü 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 5 gayrimenkulünü satışa sunuyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? Gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO Esenyurt'taki gayrimenkulünü 86 bin 500 TL'ye kiraya verdi!

Kiler GYO portföyünde yer alan Esenyurt'ta yer alan gayrimenkulünü Ege-Met Kağıtçılık'a aylık kira bedeli 86 bin 500 TL+KDV olmak üzere 1,5 yıl süreliğine kiraya veridi.

ERA Gayrimenkul Türkiye İzmir’in nabzını tutacak!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, düzenlediği seminer ve eğitimlerle sektörde kaliteli hizmet anlayışını artırmak adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

ERA Gayrimenkul Samsun'da girişimcilerle buluşacak!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 8 Haziran günü “Bölgende Tek Ol Semineri” ile Samsun, Ordu ve Giresunlu girişimci ve gayrimenkul profesyonelleriyle bir araya gelecek.

ERA Gayrimenkul Türkiye 2017’de iki kat büyüdü!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında pazar payını iki kat büyüttü. 

ERA Gayrimenkul Türkiye basın toplantısı 31 Ocak'ta!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, ‘2017 yılını değerlendireceği ve 2018 yılı beklentilerini’ paylaşacağımız bir basın buluşması gerçekleştiriyor. 

ERA Gayrimenkul ofis sayısını 100'e çıkaracak!

2012 yılında Can Ekşioğlu’nun girişimiyle Türkiye pazarına giren Amerikalı ERA Gayrimenkul, 2018 sonuna kadar ofis sayısının 100’e çıkarılmasını hedefliyor.

ERA Gayrimenkul, Endeksa’yı seçti!

Dünyada 45 yılı aşkın gayrimenkul deneyimini Türkiye’ye sunan ERA Gayrimenkul Türkiye, otomatik gayrimenkul değer tahmini ve bölge bazında gayrimenkul değerini etkileyen tüm veriler için Endeksa.com teknolojisini seçti.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Berlin yolcusu!

ABD merkezli ERA Real Estate’in, 1.100’den fazla ERA ofisinin broker’larını buluşturacağı ‘Avrupa Liderlik Konferansı’ bu yıl Berlin’de düzenlenecek. 16-18 Haziran tarihlerindeki organizasyonda Era Gayrimenkul Türkiye’de tüm üst yönetimiyle katılımcı olarak yer alacak.

ERA Gayrimenkul Didim'de ofis açtı!

ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık markası ERA Gayrimenkul Türkiye, Aydın'ın Didim ilçesinde yeni şube açtı. ERA, Ege Bölgesi’ndeki ofis sayısını 10'a çıkardı.

Era Gayrimenkulün kaç şubesi var Haberi

Era Gayrimenkulün kaç şubesi var

ERA, Avrupa'da yüzde 90 tutundurma oranıyla liderliği kimseye bırakmıyor. 2 milyar dolar portföy hacmine sahip olan ABD'li Reology Grubu bünyesindeki ERA, bu oranla kendine farklı bir vizyon çizdi. Ofis sayısı 33 olan ERA Türkiye'nin 2016 sonu hedefi 60 ofise ulaşmak. ERA Türkiye bu doğrultuda 'Microsoft' ve 'Findeks'le devrim niteliğinde anlaşmalara imza attı. Kredi notları, risk raporu ve çek raporu gibi önemli ürünlere sahip olan Findeks'in sağladığı avantajlardan en büyüğü, alıcı ve kiracının bundan önce tüm borçlarını düzenli ödeyip ödemediği bilgisini, onayı olduğu takdirde karşı tarafla paylaşıyor olması. Kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına gerçekleştirdiği 3 ayrı seminerde, girişimci adaylarının neden bu sektörde yatırım yapmaları gerektiği anlatıldı. Eğitime önem veren ERA, gayrimenkul sektöründe kaliteli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla...