28 / 04 / 2024

ERA Meksa

ERA Meksa

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası 2014 yılında hızlı büyümesini sürdürüyor. ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Meksa, Bağdat Caddesi Feneryolu’ nda faaliyet göstermeye başladı...

ERA, gayrimenkul franchise sistemini anlattı!

Bayim Olur musun Fuarı'nda ERA Gayrimenkul Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına gayrimenkul franchise sistemini anlatacak.

ERA Gayrimenkul’den 4 yeni seminer!

Eğitime verdiği destekle girişimci adaylarının arkasında duran ERA Gayrimenkul Türkiye, yeni seminerleriyle franchise adaylarına kazancın formülünü açıklıyor.

ERA Gayrimenkul Türkiye 6 yeni ofis açtı!

Gayrimenkul danışmanlık sektörünün öncülerinden ERA Gayrimenkul Türkiye, ülke gündemini etkileyen gergin ve üzücü süreçte bile hız kesmediği büyüme stratejisi doğrultusunda bünyesine 6 yeni franchise ofisi daha ekledi.

ERA danışmanlarının portföyüne katkı sağlıyor!

2016 yılını ‘atak yılı’ ilan eden ERA Türkiye, altyapı teknoloji ve insan kaynaklarına yaptığı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Birgül Dalgakıran, ERA Franchise Geliştirme Direktörü oldu!

Gayrimenkul franchise geliştirme sektörünün deneyimli ismi Birgül Dalgakıran, ERA Gayrimenkul Türkiye’de Franchise Geliştirme ve Eğitim Gelişim Direktörü olarak göreve başladı. Dalgakıran'ın, ticari gayrimenkul ve franchise alanında uzmanlıkları bulunuyor.

ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine devam ediyor!

Avrupa ve Anadolu yakasındaki iki seminerle kazanmanın formülünü verecek ERA Gayrimenkul, ücretsiz seminerlerine İstanbul'la devam ediyor.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul Franchise İstanbul semineri 19 Temmuz'da!

Gayrimenkul sektörü ve ERA Gayrimenkul Franchise sistemi ile ilgili girişimci adaylara ışık tutacak olan ‘franchise seminer’leri, İstanbul'da düzenlenecek. Seminer 19 Temmuz Salı günü Point Otel Taksim’de gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi kuruldu!

Era Üst Yapı Mühendislik İnşaat Nakliyat Anonim Şirketi, Mehmet Salman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Gülşade Aydemir, ERA Türkiye'nin İş Geliştirme Yöneticisi oldu!

ERA Gayrimenkul, sektörün deneyimli ismi Gülşade Aydemir'i ailesine kattı. Özellikle ticari gayrimenkul konusunda uzman olan Aydemir, bundan böyle ERA Türkiye'de Franchise ve İş Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapacak.

Era Yapı'dan standartları değiştirecek projeler!

Nitelikli ve lüks kentsel dönüşüm projelerine imza atma amacı ile Mtb Proje ile Nish 34 mimarlığın ortak girişimi olarak kurulan Era Yapı, dönüşüm ile ilgili çoğu standartları değiştirecek projeler geliştiriyor.

ERA Meksa Haberi

ERA Meksa

2014 yılında hızlı büyümesini sürdüren ERA Türkiye’nin en yeni ofisi ERA Meksa, Bağdat Caddesi Feneryolu’nda faaliyet göstermeye başladı.


Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, Bağdat Caddesi Feneryolu’nda hayata geçirdiği yeni ofisi ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. 2014 yılına hızlı bir başlangıç yapan ERA Türkiye, Mayıs ayını 3 ofise ulaşarak tamamladı. Türk gayrimenkul sektöründe bir yıl gibi kısa sürede oldukça hızlı büyüme grafiği çizen ERA Türkiye, sene sonuna kadar ofis sayısını arttırmayı ve Avrupa'da olduğu gibi güçlü bir ağ kurmayı planlıyor.


Kentsel dönüşüm projeleri odak noktamız

Eğitim olanakları ve saha desteği ile sektöre farklı bir bakış açısı kazandıran ERA Türkiye ailesine katılmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren ERA Meksa Broker’ları Mert Kaleci ve Emir Salari; “Sağlık ürünleri ithalatçısı ve gıda...