07 / 05 / 2024

era ses

era ses

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına devam etme kararı aldı. Bu kapsamda son olarak İzmir’e iki ofis birden açan ERA, böylece ülkemizdeki ofis sayısını 35’e yükseltti.

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

ERA Türkiye hızlı ve başarılı büyümesini sürdürüyor!

ERA Türkiye, franchise büyümesini aralıksız sürdürüyor ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, "Felsefemizin temelinde franchise var. Ancak bizim farkımız sürekli destek ve eğitime verdiğimiz önem" dedi...

ERA Türkiye, İzmir'de büyümeye devam ediyor!

Sektörün öncü markalarından Era Türkiye, Bornova ofisi ile hızlı büyümesini İzmir’de sürdürüyor. ERA Türkiye, bayi ağına eklediği İzmir Bornova ofisi ile gayrimenkul danışmanlığı sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya devam ediyor.

ERA Türkiye, Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı!

ERA Türkiye, bir ilki gerçekleştirerek operasyonlarını ‘Koordinatörlük’ düzeyinde yürütme kararı aldı. ERA Türkiye, bu kritik pozisyon için, gayrimenkul sektörünün tecrübeli ismi Mustafa Baygan’ı bünyesine kattı...

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri Selenium Ataköy ile işbirliği yaptı!

Zöet Ses ve Görüntü Sistemleri, konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu ile Selenium Ataköy projesinde işbirliği yaptı. İki firma arasındaki işbirliği Selenium Ataköy konut alıcılarına avantajlı indirim fırsatları olarak yansıyacak.

ERA Türkiye’den İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı!

Türkiye’de gayrimenkul alanında dünya standartlarını benimseyen ve de ‘Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama’ ilkesini kendisine prensip edinen ERA Türkiye, İstanbul Anadolu Yakası’nda iki ofisi birden hizmete aldı.

ERA Türkiye Bornova'daki yeni ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncüsü ERA Türkiye, İzmir Bornova’da hayata geçirdiği yeni ofisi ile hızlı büyümesine devam ediyor.Gayrimenkulde kazanmayı seçenler İzmir’de de ERA Türkiye’yi tercih ediyor.

ERA Türkiye’ye yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

İstanbul, özellikle Ortadoğu’daki yabancı yatırımcıların gözdesi haline geldi. Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul franchising ağı ERA Türkiye, mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor.

Era Türkiye ve Reidin, sektörün kalkınmasına öncülük ediyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markalarından ERA Türkiye ile Türkiye’de gayrimenkul sektörünün bilgi bankası olarak kabul edilen REIDIN, sektörün kalkınması adına bir araya geliyor. Firmalar, sektörün kalkınmasına öncülük ediyor.

ERA Türkiye, ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markalarından ERA Türkiye, Feneryolu’nda hayata geçirdiği yeni ofisi ERA Meksa ile bayi ağını güçlendirmeye devam ediyor. ERA Türkiye, sene sonuna kadar ofis sayısını arttırmayı planlıyor

Yurtbay Seramik Era serisi ile mermerin eşsiz dokusunu yakalayın!

Doğanın benzersiz dokularını seramiğe taşıyan Yurtbay, banyonuzda ve dilediğiniz her yerde, mermerin ebedi güzelliğine ERA Serisi ile yer açmanızı sağlıyor. Yurtbay Seramik Era serisi ile mermerin eşsiz dokusunu yakalayın.

era ses Haberi

era ses

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. Türkiye ekonomisine ve potansiyeline güvenin bir göstergesi olarak yatırımlarını kesmeden sürdüren ERA, franchise ağını iki halka daha ekledi. Ekonominin lokomotifi konumundaki gayrimenkul sektörüne danışmanlık hizmeti veren ERA Türkiye, son olarak İzmir’e iki ofis birden açtı. Böylece ERA, ‘ERA Final’ ve ‘ERA Ses’ ofisleriyle İzmir’deki ofis sayısını 4’e, ülke çapındaki ofis sayısını ise 35’e yükseltmiş oldu. 


İzmir’e yeni bir soluk getirecek ERA Türkiye Gayrimenkul danışmanlığının sektörünün üyesi olarak en çok işlem yapan danışmanlarından biri olan ERA Final Ofisi sahibi Erol Ersoy, Balçova bölgesinde gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet vermeye başladı. FIFA kokartlı eski bir futbol hakemi de olan Ersoy, Balçova bölgesi ve çevresinin emlak piyasasının en hızlı yükselen ilçelerden biri...