13 / 05 / 2024

eral yıkım yeşilköy atık projesi

eral yıkım yeşilköy atık projesi

İngiliz Technical Demolition Service Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nın yıkılmasıyla oluşacak atığa talip oldu. İngiliz şirket, Türkiye'deki projelerde yer almak için Erkanlı Grup ve Bemes Yapı ortaklığındaki ERAL Yıkım ile işbirliği anlaşması imzaladı

İş Bankası'ndan güzel haber! Yüzde 10 indirim! 31 Aralık 2022'ye kadar başvurabilirsiniz!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde! Yüzde 10 indirim! 31 Aralık 2022'ye kadar başvurabilirsiniz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, bugün Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 325 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

İBB'ye rica ile tente yıkım suçlaması! 

İBB, Bebek'te Kemal Yıldırım tarafından işletilen restoranın tentesinde yıkım işlemi yaptı. Restoran sahibi Yıldırım, İBB'nin  Reina’nın eski sahibi Mehmet Koçarslan’ın ricasıyla yıktığını iddia etti. 

Bakırköy Yeşilköy 1/5000 ve  1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi, 1030 ada, 99 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Turizmde yaprak dökümü: Yılın ilk 2 gününde 86 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını sürecinde en fazla darbe alan, en ağır yükü omuzlarında hisseden turizm sektörünün lokomotifi otellerde yeni yılla birlikte yaprak dökümü hızlanıyor. Yeniden yapılandırma, öteleme ve kredi ödeme kıskacındaki binlerce otel satılıyor...

Antalya Üçağız Yarımadası'ndaki villa için yıkım ve para cezası kararı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı 'Kekova' olarak da adlandırılan bölgedeki Üçağız Yarımadası'nda bulunan kaçak villa için, belediye tarafından yıkım ve 63 bin TL'ye yakın para cezası kararı alındı.

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

eral yıkım yeşilköy atık projesi Haberi

eral yıkım yeşilköy atık projesi

İngiliz Technical Demolition Service (TDS) Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nın yıkılmasıyla oluşacak atığa talip oldu. İngiliz şirket, Türkiye'deki projelerde yer almak için Erkanlı Grup ve Bemes Yapı ortaklığındaki ERAL Yıkım ile işbirliği anlaşması imzaladı. TDS Ticari Direktörü Craig Wilson, "Eral'la beraber Yeşilköy, Haliç ve Galataport gibi yıkım projeleri için görüşmelere başladık"...