03 / 05 / 2024

erbil müsiad temsilciliği

erbil müsiad temsilciliği

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Erbil kentinde temsilcilik açtı. MÜSİAD Temsilciliğinin açılışı Erbil'deki Dedeman Otel'de düzenlenen bir resepsiyonla duyuruldu...

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Kastamonu'nun projelerine MÜSİAD desteği!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ı ziyaret etti. MÜSİAD Kastamonu Şubesi Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, bölgedeki projelere destek verdiklerini açıkladı.

MÜSİAD'tan Aksaray Müteahhitler Birliği'ne ziyaret!

MÜSİAD Aksaray Yönetimi, Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) Başkanlık görevine seçilen Cüneyt Göktaş ve ekibini ziyaret etti.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

İMO Osmaniye Temsilciliği'ne Burak Keskiner seçildi!

İnşaat Mühendisleri Odası Osmaniye İl Temsilciliği seçimleri yapıldı. Başkanlığa 3. Kez seçilen İnşaat Mühendisi Cem Burak Keskiner, "güven oyu" tazeledi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Antakya Temsilciliği Açıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin önemine işaret ederek, "Bizi büyüten ve Allah'a götüren tek şey mütevazi bir şekilde iyilik yapmak ve yardım etmektir" dedi.

İMO Bitlis temsilciliği Bitlis Valisi'ni ziyaret etti!

TMMOB İMO Bitlis İl Temsilciliği, Bitlis Valisi Ahmet Çınar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.Cengiz Şahin , Vali Çınar’ı yeni görevinden dolayı kutlayarak, Bitlis’in gelişmesi için tüm üyeleri ile çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini ifade

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği'nden MÜSİAD'a ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin Başkanlığına seçilen Ahmet Genç'i makamında ziyaret etti...

Berlin Tapu ve Kadastro Temsilciliği'nden 76 bin Euro gelir elde edildi!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 3 Nisan 2014’de açtığı Berlin Başkonsolosluğu’ndaki Tapu ve Kadastro Temsilciliği, 2014 yılında devletin kasasına 76 bin 512 Euro gelir aktardı.

İttifak Holding, Müsiad Uluslararası Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

26 - 30 Kasım tarihleri arasında istanbul CNR Expo Center'da düzenlenen 15'inci Müsiad Uluslararası Fuarı'na katılan yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi, İttifak Holding'in standına yoğun ilgi gösterdi.

Isı yalıtımı yönetmeliği 2014!

Binalarda ısı yalıtım yönetmeliği, binalardaki ısı kayıplarının azaltılmasına, enerji tasarrufu sağlanmasına ve uygulamaya dair usul ve esasları düzenliyor. İşte ısı yalıtımı yönetmeliği 2014 tam metni...

erbil müsiad temsilciliği Haberi

erbil müsiad temsilciliği


MÜSİAD Temsilciliğinin açılışı Erbil'deki Dedeman Otel'de düzenlenen bir resepsiyonla duyuruldu. Geceye MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Faruk Kaymakçı, Erbil Başkonsolosu Mehmet Akif İnam, IKBY Sanayi ve Ticaret Bakanı Sinan Çelebi, Erbil Valisi Nevzat Hadi ile bölgedeki Türk ve Kürt iş adamları katıldı. 


MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, yaptığı konuşmada, "Erbil sokaklarında yürürken kendimizi yabancı bir yerde hissetmedik. Erbil, bizim edebi dostumuz aynı zamanda gönül bahçemizdir. Bu duygu ve düşüncelerle buradayız ve üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. İnşallah Erbil ile İstanbul arasındaki kardeşlik artarak devam edecektir" dedi. 


Türkiye ile Irak halkının her zaman yakın dost olduklarını belirten Olpak, "Türk iş adamlarının bölgeye yatırımları, nasıl bir dostluk ve işbirliği içerisinde olduğumuzu göstermektedir" ifadesini kullandı. 


Olpak, Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu, Taksim'deki gezi parkı olaylarına...