16 / 05 / 2024

Ercan Alper

Ercan Alper

MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Alper Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yusuf Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ercan Çavdar Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi ile bugün açıldı. Şirketin sermaye bedeli ise 2 milyon TL.

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Özkan Ercan: Risk raporu şartı dönüşümü patlatır!

ESİNDER Başkanı Özkan Ercan, Esenler'de yaklaşık beş yıllık sürede 25 bin konutun dönüştüğünü belirtti. Arıca "DASK yaptıracak kişilerden risk raporu alınmalı. Bu çok kolay adım gerçekleştiğinde Türkiye'de kentsel dönüşüm patlar" açıklaması yaptı .

Taşyapı KKTC Ercan Havalimanı'nın inşaatına başladı!

İnşaatına başladıkları ‘Yeni Ercan Havalimanı’ hakkında bilgi veren Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, “Kalitemizde mütevazı değil, iddialı olacağız. Hedefimiz ‘Ercan’ ile Kıbrıs’ı her anlamda uçurmak” diye konuştu.

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Alper Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Necati Çiçek ve Bilgin Batuk imzasıyla kuruldu.

Ercan Topaca Ankara'da inşaatları inceledi!

Ankara Valisi Ercan Topaca, yapımı devam eden Botanik Park alanı ve Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu (MYO) inşaatında incelemede bulundu.

KKTC Ercan Havalimanı terminal binası 20 ayda açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, temelini attıkları KKTC Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasının 20 ayda hizmete açılmasının planlandığını söyledi.

Alper Yöndem: Konut en iyi yatırım aracı!

doğru bir yatırım, kazancın en büyük Arte Blue Proje Satış Müdürü Alper YÖNDEM faizlerin düşmesiyle çoğu kişinin tasarruflarını çözüp bankadan kredi alarak gayrimenkule yöneldiğini söyledi.

Alper Alptekin: Tokat'ın yüzde 50'si dönüşmeli!

Anadolu'nun en büyük Kentsel Dönüşüm Projesine star verecek olan Tokat'ın en büyük Kenetsel dönüşüm firması Mali Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin, "Tokat'ın yüzde 50'lik bölümünün dönüşmesi gerekiyor. Yıkılan binalarda gördük. Bunların hepsi ayakta duran tabut" dedi.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın terminal binası 2018'de açılacak!

T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliği Şirketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vergi şampiyonu oldu. Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni pist ve terminal binasının 2018’in sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Ercan Alper Haberi

Ercan Alper

MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Alper Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ali İbrahim Yalçın ve Yusuf Çiçek Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.


MRD Yatırım Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; TURİZM 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt    içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu...