10 / 05 / 2024

Ercan Çerçioğlu kimdir

Ercan Çerçioğlu kimdir

Ortaklar OSB 5 yılda Türkiye'nin önde gelen markalarının akınına uğradı. Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştıklarını ve 2015 yılı sonuna kadar Ortaklar OSB'nin tamamının dolacağını söyledi.

Ercan Çerçioğlu: Ortaklar OSB'de 2015 sonuna kadar yüzde 100 doluluk hedefliyoruz!

Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu sanayi parsellerinde yüzde 93 doluluk sağlandığını ve 2015 sonuna kadar yüzde 100 doluluk hedeflediklerini belirterek genişleme çalışmalarına başladıklarını kaydetti

Şefik Çerçioğlu Kimdir? Şefik Çerçioğlu ne iş yapıyor?

Şefik Çerçioğlu kimdir? Şefik Çerçioğlu’nun mesleği nedir? Şefik Çerçioğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Cihan Ekşioğlu kimdir?

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu kimdir? Cihan Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cihan Ekşioğlu'nun biyografisi...

Sarpay Ekşioğlu kimdir?

Sarp İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu kimdir? Sarpay Ekşioğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Sarpay Ekşioğlu'nun biyografisi...

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 275 bin TL'ye!

İki blok 28 daireden meydana gelen Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda ilk blok Mart 2018'de diğer blok Ağustos 2018'de teslim edilecek..

Özlem Çerçioğlu'na açılan davanın ilk duruşması yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun belediye başkanlığı döneminde yaptırılan 'Kent Meydanı' yapım işinde "İhaleye fesat karıştırma" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Mert Tüfekçioğlu kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tüfekçioğlu kimdir? Mert Tüfekçioğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mert Tüfekçioğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mert Tüfekçioğlu..

Özlem Çerçioğlu'nun Aydın Koçarlı'daki binaları yıkacak mı?

Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eşi Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu'na ait izinsiz yapılan binaların yıkılması için Koçarlı Belediyesine yazı gönderdi.

Özlem Çerçioğlu: Aydın'da çevreci binalar inşa edeceğiz!

Aydın'a çevreci binalar İnşa edeceğiz" Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın çehresini değiştirecek modern, estetik görünüme sahip çevreci binalar inşa edeceklerini söyledi.

Özlem Çerçioğlu'ndan Emekli Evi müjdesi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi.

Özlem Çerçioğlu: Tarım arazilerini koruyacağız!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayından beridir görüştüğü Germencik'te Organize Tarım Alanı amaçlı nazım imar planı teklifini oy çokluğu ile ret etti.Çerçioğlu, birinci sınıf tarım arazilerine sanayi tesisi yapılmasına karşı olduğunu söyledi.

Özlem Çerçioğlu'dan Karacasu'ya yatırım sözü!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçe ziyaretlerini Karacasu ile sürdürdü. İlk olarak Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı'yı makamında ziyaret eden Çerçioğlu, ardından diğer ilçe başkanlarıyla birlikte Karacasu'yu gezdi

Kayıp kaçak bedelini dava açıp isteyin!

Yargıtay'ın, 'aboneden kayıp-kaçak bedeli alınamayacağı' yönünde verdiği emsal kararın ardından şimdiye kadar ödenen bedelin dava açılarak geri alınabildiğini söyleyen Ercan Çerçioğlu, sanayicilerden bu konuda girişimde bulunmasını istedi.

Ercan Çerçioğlu kimdir Haberi

Ercan Çerçioğlu kimdir


Ortaklar OSB'de şuana kadar 23 yatırımcıya yer tahsisi sağlanırken üretim yapan 7 fabrika ekonomiye 1 milyon liralık katkı verdi.  Ortaklar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Çerçioğlu, yüzde 93'lük doluluk oranına ulaştıklarını ve 2015 yılı sonuna kadar Ortaklar OSB'nin tamamının dolacağını söyledi. 


3 BİN KİŞİ ÇALIŞACAK 

Aydın'ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar mahallesinde 2008 yılında altyapı inşaatına başlanan OSB'nin yatırımcıların cazibe merkezi haline geldiğini kaydeden Çerçioğlu, teşvik kapsamında olunması, havalimanına yakınlık, otoyol, hammadde ve işgücü temin kolaylıklarının yatırımcıya büyük avantajlar sağladığını dile getirdi. Son olarak 2 yatırımcıya daha toplam 45 bin metrekare arsa tahsis edildiğini belirten Çerçioğlu, "Büyükşehir olan kentimize yatırımcıların ilgisi arttı. Türkiye ve dünyanın en gelen markaları yatırım için kentimizi tercih etmeye başladı. OSB'miz imkanlarıyla büyük markaların gözdesi oldu. Yatırımlarla yüzde...