14 / 05 / 2024

Ercan Çimen üst geçit incelemesi

Ercan Çimen üst geçit incelemesi

Gümüşhane Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapılacak olan yeni üst geçidin betonarme prefabrik yapıdan oluşacağını söyledi.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Gümüşhane'de TOKİ konutlarına başvurular başlıyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, yapımı tamamlanmak üzere olan 530 konutluk yeni TOKİ konutlarının başvurularının 18 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında Halk Bankasına yapılacağını açıkladı. 

Üstünsoylar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünsoylar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Üstünsoy tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhanespor'un tesislerini Belediye devralacak!

Gümüşhane Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz günlerde başlayan Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında meclis toplantı salonunda yapına son toplantıda, meclisin gündeminde olan konular görüşüldü.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın yeni terminal binası yapılıyor!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Ercan Havalimanı ile ilgili uzun süredir bir olumsuzluğun kamuoyunu meşgul etmediğini belirterek, “Yeni terminal binası yapılıyor” dedi.

Ercan Çavdar İnşaat Gaziantep'te konut ihtiyacını azaltıyor!

Gaziantep'in farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan Ercan Çavdar İnşaat, üstün kalitede konutlar ile fark yaratıp binalara ve bulunduğu semte değer katıyor.

Gümüşhane Bahçecik Barajı’nın ihalesi 22 Ağustos'ta!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bahçecik Barajı’nın 22 Ağustos tarihinde ihale edileceğini bildirdi. Çimen, barajın Gümüşhane'de 2050 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

TOKİ'den Gümüşhane'ye 1.840 konut!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, konut projeleri kapsamında Hasanbey mahallesinde incelemelerde bulundu. Çimen, kente kazandıracakları konut projelerine adım adım yaklaştıklarını belirtti.

Gümüşhane’de yeni itfaiye müdürlüğü çalışmaları başladı!

Gümüşhane Belediyesi yeni İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, beraberinde İtfaiye Müdürü Muzaffer Pezük ve İtfaiye ekipleri ile birlikte Yeni Mahalle’de başlatılan çalışmaları inceledi.

Ercan Çimen, Gümüşhane'deki mimarlarla buluştu!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen,Belediye hizmet binasındaki Belediye lokalinde mimar, mühendis ve yapı denetim firmaları ile yaptığı toplantıda kent estetiği konusunda yaşanan sorunları dile getirerek, çözümü için fikir alışverişi bulundu.

Gümüşhane Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantıları sona erdi!

Gümüşhane Belediye Meclisinin Ocak ayı toplantıları sona erdi. Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan ve Yazı İşleri Müdürü Hikmet Kaya katıldı.

Ercan Çimen üst geçit incelemesi Haberi

Ercan Çimen üst geçit incelemesi

Gümüşhane Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapılacak!


Gümüşhane Belediyesi, Karşıyaka Mahallesi’ne üst geçit yapmak için çalışmalara başladı. Belediye Başkanı Ercan Çimen, beraberinde Başkan Yardımcısı Kubilay Bozalan, Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk ve teknik heyetle birlikte Karşıya Mahallesi’nde üstgeçit yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Başkan Çimen, yapılacak olan yeni üstgeçidin betonarme prefabrik yapıdan oluşacağını kaydederek, “Karayolları ile ortaklaşa yapacak olduğumuz yeni üstgeçidi Karşıyaka Mahallemizde bulunan sinyalizasyon ışıklarının bulunduğu alana yapacağız. Üstgeçit için çalışmalara başlandı.” dedi. Karşıyaka Mahallesi’nde üstgeçit yapımı için ciddi oranda talep olduğunu ifade eden Başkan Çimen, “Burada bir üst geçit yapılması için vatandaşlarımız bizlere sürekli talepte bulunuyorlar. Trafik açısından bize göre de sakıncalı olan bu bölgeye üstgeçit yapılması için çalışmalara başladık. Halkımızın can güvenliği bizim için son derece önemlidir. Bunun için...