29 / 04 / 2024

ercan şahin kimdir

ercan şahin kimdir

Çevre hassasiyeti dünya çapında hızla yayılırken, mimaride de kendini göstermeye başladı. Farklı ülkelerdeki konut projelerinde yüksek yapılarda da artık geniş yeşil alan yaratan tasarımlar ön plana çıkıyor. Yeşil alan akımı şehir içindeki konutlarda kendini göstermeye devam edecek gibi duruyor...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nurullah Ercan Kimdir? Nurullah Ercan ne işle ilgileniyor?

Nurullah Ercan’ın kim olduğu ve hangi alanda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasındadır. İşte Nurullah Ercan’a dair bilgiler!

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Ali Ercan Kimdir?

Ali Ercan kimdir? Ali Ercan’ın mesleği nedir? Ali Ercan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.

Roza Otomotiv Gıda İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Roza Otomotiv Gıda İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Ercan Şahin tarafından kuruldu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

ercan şahin kimdir Haberi

ercan şahin kimdir

Dünya şehirlerinde yaşayan insan sayısı sürekli artış gösterirken, Birleşmiş Milletler verileri 2050 yılında dünyadaki her 100 insandan 68’inin şehirlerde yaşayacağını söylüyor. 2014 yılında bu oranın yüzde 54 olduğunu belirten uzmanlar, 2030 yılında var olacak şehir merkezlerinin üçte ikisinin de henüz inşa edilmediğinin bilgisini veriyor. Bütün bu şehirlerde yakın gelecekte daha yoğun bir yerleşim olacağını gösterirken, kamusal alan ihtiyacımızın da o oranda artacağını söylüyor. Kamusal alanlarda doğa ile bir araya gelmek isteyen kentli insanlara için alternatif çözümlerin sunulması mimarlar ve kent plancıları için önemli bir tasarım sorunu olarak ortaya çıkıyor.

Dünyada yaygınlaşıyor

Yoğun yapılaşma içinde yapılan bahçelerin süs veya estetik kaygılarla değil tamamen bireylerin ihtiyaçlarına göre yapıldığı ve bitkilendirmenin de iklime göre yapıldığı bir yaklaşımın gerekliliği uzmanlar ve çevreciler tarafından öne sürülüyor....