28 / 04 / 2024

Ercan Şirin

Ercan Şirin

Terapia İnşaat Anonim Şirketi, Tayfun Aktaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ercan Şirin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de kuruldu.

Ahmet Ercan'dan Yunanistan depremi açıklaması: İstanbul'u ve İzmir'i etkiler mi?

AFAD ve Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi verilerine göre; Yunanistan'ın Larissa kentinde 6.2 büyüklüğünde yaşanan depreme ilişkin SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Bu deprem İzmir ya da İstanbul’da tetikleme yapmaz” dedi.

Ercan Aksoy: Yapılaşma faylara göre yapılmalı!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, fayların yerine, deprem üretme potansiyellerine göre yapılaşma ve yerleşme alanları yapılması gerektiğini söyledi.

Ahmet Ercan'dan Çukurova ve Hatay için deprem uyarısı!

Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Kıbrıs'ta dün yaşanan 5 büyüklüğündeki deprem için de aylar önce uyarılarda bulunmuştu.

Ahmet Ercan: İzmir'de 5.7 ile 6 arasında beklenen artçı deprem henüz olmadı!

Deprem Uzmanı Jeofizik Y. Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece İzmir'de yaşanan depremin 30 Ekim’de Sisam’ın 12 kilometre kuzeyinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremin artçısı olduğunu söyledi.

Ahmet Ercan: Ankara için olağan bir depremdir!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün gece Ankara'da yaşanan 4.7 büyüklüğündeki deprem için, "Ankara için olağan bir depremdir. Ardından daha büyük bir depremin gelmesi şaşırtıcı olur" diye konuştu.

Ahmet Ercan: İzmir kırığı 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretecek!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir Kırığı'nın mutlaka 7 ve 7.3 büyüklüğünde bir deprem üreteceğini vurguladı.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! İstanbul depremi 2045'te olacak!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, önceki akşam TV100’de canlı yayınlanan Okan Bayülgen’in ‘Nokta’ programına konuk oldu. Ercan, İstanbul depremi için “2045 yılında olacak” diyerek İstanbulluları korkuttu.

Prof Dr. Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi açıklaması!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “İzmir'deki deprem İstanbul'da olsaydı korkarım 10 binlerin ölümünden söz ediyor olurduk. Özellikle yıkımlar İstanbul'un Avrupa yakasında yoğun olurdu” diye konuştu. Ercan, riskli ilçelere de değindi.

Ahmet Ercan: İzmir'de yıkılan binaların ortak yanları çok!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, gerginliğin, kırığın Ege Denizi'nin bulunduğu tarafta toplandığını, büyük artçıların Türkiye kıyılarında değil de bu bölgede olacağını belirtti. 

Prof. Dr. Ahmet Ercan: İzmir'deki deprem 40 atom bombası gücünde!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Seferihisar açıklarında yaşanan depremden çıkan enerjinin yaklaşık 40 atom bombası gücünde olduğunu, deprem odağında 2 metre 36 santim yamulma meydana  geldiğini belirtti. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 12 gün önce İzmir için uyarmıştı!

Prof. Övgün Ahmet Ercan, Sisam’ın kuzeyinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremi bildi. Prof. Ercan, 19 Ekim'de Ege Denizi’nde meydana gelen 4,3 büyüklüğündeki deprem sonrasında açıklamalarda bulunmuş, bölgede büyük bir deprem beklediğini belirtmişti.

Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama! O fayda yıkıcı deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Ahmet Ercan beklenen Marmara depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kuzey Anadolu kırığının sınır tanımadığını vurgulayan Ercan, Marmara'da İstanbul ve Tekirdağ kolunda deprem beklediklerini bütün odaklanmalarının bu noktada olduğunu kaydetti. 

Ercan Şirin Haberi

Ercan Şirin

Terapia İnşaat Anonim Şirketi, Tayfun Aktaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Ercan Şirin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Eylül'de kuruldu. 


Terapia İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A) İNŞAAT:   Yurtiçinde ve yurt dışında;   1-Her türlü inşaat, taahhüt ve yapı işleri, resmi ve özel binalar ve yapılar, toplu sosyal konutlar, her türlü prefabrik yapılar, inşaatların her türlü bakım ve onarım işleri, her türlü teknik montaj, zemin etütleri, bilumum hafriyat işleri yapmak.   2-Her türlü ihale ve inşaatları alabildiği gibi, aldığı arsalar üzerine bina inşa etmek ve bunları satmak. İnşaat ile ilgili her türlü malzeme, seramik ve seramik mamulleri ile demir, çimento, kum, mıcır, taş tozu, stabilize, kireç, tuğla, hazır beton v.b. ana inşaat ve yardımcı kaba,...