27 / 04 / 2024

ercan uyan anlatıyor

ercan uyan anlatıyor

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan kısa bir süre içinde yakaladığı satış oranının başarı sırlarını anlattı...

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Kanal İstanbul'un imar planları ne anlatıyor?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'da çalışmalar hızla sürüyor. Peki Kanal İstanbul imar planları ne anlatıyor?

MESA İstanbul ve Bodrum projelerini Ankara'da tanıtıyor!

MESA, İstanbul ve Bodrum’da bulunan projelerini MESA Genel Merkezi’nde Ankaralılar'a tanıtıyor. MESA projelerinin tüm detayları maketler üzerinden anlatıyor.

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Herkes mimar olabilir diyorum, mimarlar kızıyor!

Berlin’deki Yahudi Müzesi ve New York’taki Dünya Ticaret Merkezi ana planıyla tanınan efsane mimar Daniel Libeskind’i Londra RIBA’da izliyorum. Bakın efsane mimar neler anlatıyor?

Selahattin Varan mahalle mahalle gezip imar barışını anlatıyor!

İzmir Çevre ve Şehircilik Müdürü Selahattin Varan, 10 günde 150’nin üzerindeki toplantıyla, imar barışını anlatıyor. 

Kaliforniya'ya yatırım yapan kazanıyor!

Uluslararası Emlak Uzmanı Almila Gözen, Kaliforniya emlak piyasasının Türk inşaat firmaları için barındırdığı fırsatları anlatıyor…

Bodrum Kalesi yıkılıyor mu?

Dün sosyal medya Bodrum Kalesi ve Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi’nin kısmen yıkılacağı iddasıyla çalkalandı. İddia sahibi Aykut Özet anlatıyor...

Ercan Uyan: Sertifika, gayrimenkulde en önemli araç olacak!

Makro inşaat, gayrimenkul sektörü için geliştirilen yeni bir finansman modeliyle dikkat çekti. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ercan Uyan yaptığı açıklamada bu modelin beş yıl içinde sektör için önemli bir finansman aracı haline geleceğini söyledi.

Emlak Konut, yabancı yatırımcıya teşvikleri anlatıyor!

Dünyanın en büyük ve en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olan MIPIM 2017'de yerini alan Emlak Konut GYO, fuarda yabancı yatırımcılara konut sektörünü ve avantajlarını anlatıyor.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

Avrupalı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi azalıyor!

Pragma'nın iki kurucu yöneticisi Mustafa Akgün ve Özlü Yalaza, iyi Türk şirketlerine ilginin hiçbir zaman bıçak gibi kesilmediğini ancak Avrupalı yatırımcıda bir düşüş olduğunu anlatıyor.

ercan uyan anlatıyor Haberi

ercan uyan anlatıyor

Ergene Vadisi, Merkez Kayaşehir, Bahçetepe İstanbul gibi gayrimenkul projeleri ile adından sıkça bahsettiren Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Makro İnşaat'ın yeni projesi olan Mavera Başakşehir'in basın toplantısında başarısının sırlarını anlattı.


Başakşehir Belediyesi'nin gelir ortaklığı ile inşa edilen Mavera Başakşehir projesinin yüzde 90'ı satışa çıkmadan ön taleple satıldı. Bahçetepe İstanbul projesinde de, yüzde 50'lik bir kısım ön satışlarda satılmıştı. Merkez Kayaşehir projesinin ofisleri ise sadece 4 günde tükenmişti.


Kısa zamanda bu kadar hızlı satış başarısını yakalayan Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan başarısının sırlarını Emlakkulisi TV mikrofonlarına anlattı...


Ercan Uyan başarısının sırlarını anlatıyor!  
Melek GÜNER /...