27 / 04 / 2024

ercan uyan emlak kulisi tv

ercan uyan emlak kulisi tv

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan kısa bir süre içinde yakaladığı satış oranının başarı sırlarını anlattı...

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Emlak İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Ercan tarafından kuruldu.

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Mey Tower Gayrimenkul Emlak Limited Şirketi Esenyurt'ta Ercan Todurga tarafından kuruldu.

Art Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Art Emlak Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Foan ve Ercan Özemre tarafından kuruldu.

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aden Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Eskiyurt ve Erkan Eskiyurt ortaklığında kuruldu.

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğulları Site Yönetimi Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Uyanık tarafından kuruldu.

11Sight emlak sektöründe temassız satış ve pazarlama dönemini başlattı!

11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, 11Sight'ın tek tıkla başlatılabilen görüntülü görüşme çözümüyle emlak sektöründe satın alma ve kiralama işlemlerinin uzaktan da gerçekleşebildiğini belirtiyor.

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

Ev alacaklar dikkkat! Uyanık emlakçılar iş başında!

Hareketlenen konut satışları fırsatçı emlakçıları da canlandırdı. Fırsatçı emlakçılar vatandaşa gördüğü daireden başka evi satıyor ya da komisyonunu alıcıdan alıyor.

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aker İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Erkoç ve Ümüt Aksoy tarafından kuruldu.

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uyan, Murat Çamur ve Acun Uyar ortaklığında kuruldu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

ercan uyan emlak kulisi tv Haberi

ercan uyan emlak kulisi tv

Ergene Vadisi, Merkez Kayaşehir, Bahçetepe İstanbul gibi gayrimenkul projeleri ile adından sıkça bahsettiren Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Makro İnşaat'ın yeni projesi olan Mavera Başakşehir'in basın toplantısında başarısının sırlarını anlattı.


Başakşehir Belediyesi'nin gelir ortaklığı ile inşa edilen Mavera Başakşehir projesinin yüzde 90'ı satışa çıkmadan ön taleple satıldı. Bahçetepe İstanbul projesinde de, yüzde 50'lik bir kısım ön satışlarda satılmıştı. Merkez Kayaşehir projesinin ofisleri ise sadece 4 günde tükenmişti.


Kısa zamanda bu kadar hızlı satış başarısını yakalayan Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan başarısının sırlarını Emlakkulisi TV mikrofonlarına anlattı...


Ercan Uyan başarısının sırlarını anlatıyor!  
Melek GÜNER /...