28 / 04 / 2024

ercan uyan emlakkulisi tv

ercan uyan emlakkulisi tv

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan kısa bir süre içinde yakaladığı satış oranının başarı sırlarını anlattı...

Park Mavera 3 Projesi'nde 157 daire borsada satıldı!

Makro Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, TOKİ ile inşa ettikleri Park Mavera 3 Projesi'nde 218 daire bulunduğunu ve 157 dairenin borsada satıldığını açıkladı...

Ercan Uyan yeni şirket kurdu!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çamur ve Yönetim Kurulu Üyesi Acun Uyar bugün yeni bir şirket kurdu.

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decovita Pazarlama Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Uyan, Murat Çamur ve Acun Uyar ortaklığında kuruldu.

Alihan Uyan ile Merve Kıyı evleniyor!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan'ın oğlu Alihan Uyan, Merve Kıyı ile evleniyor. Çiftin düğün töreni 20 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kat karşılığı uyanıklığına karşı alınacak 5 önlem!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için kat karşılığı uyanıklığına karşı alınacak önlemleri sıraladı. İşte kat karşılığı uyanıklığına karşı alınacak 5 önlem...

İlk evini alacak vatandaşa KDV yüzde 1'de tutulmalı!

8 Eylül 2016'da başlayan ve 150 metrekarenin üzerindeki konutlar için yüzde 18 olan KDV oranının yüzde 8'e düşürülmesi uygulaması bugün itibarıyla sona eriyor. Ercan Uyan, "Oturum amacıyla kendine ilk evini alacak vatandaşa KDV mutlaka yüzde 1'de tutulmalıdır. " dedi.

Konut satışları artmaya devam edecek!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan konut satışlarını değerlendirdi.

Gayrimenkul sertifikasında bir pay 42,5 liradan arz ediliyor!

TOKİ Başkanı Ergün Turan ile Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Başakşehir Park Mavera 3 projesinde başlayacak gayrimenkul sertifikası uygulaması hakkında açıklama yaptı.

Ercan Uyan: Sertifika, gayrimenkulde en önemli araç olacak!

Makro inşaat, gayrimenkul sektörü için geliştirilen yeni bir finansman modeliyle dikkat çekti. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Ercan Uyan yaptığı açıklamada bu modelin beş yıl içinde sektör için önemli bir finansman aracı haline geleceğini söyledi.

Gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenler!

Makro İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili merak edilenleri anlattı. İşte o haber...

Decovita Seramik dev yatırımla üretici oldu!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üreten bir firma konumuna geçti. Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, “İki yıl içinde 10 milyon metrekare üretim yapmayı planlıyoruz." dedi.

Decovita basın toplantısı 13 Şubat'ta!

Bilecik Bozüyük'teki fabrikası faaliyete geçen Decovita, dünyanın en kaliteli sırlı porselen seramik üretimini Türkiye’de yapmayı düşünüyor. Decovita Seramik Kurucu Ortakları Ercan Uyan ve Selman Öztürk’ün ev sahipliğinde, 13 Şubat Pazartesi günü basın toplantısı düzenlenecek.

Kıbrıs Ercan Havalimanı'nın terminal binası 2018'de açılacak!

T&T Ercan Havalimanı İşletmeciliği Şirketi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) vergi şampiyonu oldu. Taşyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, yeni pist ve terminal binasının 2018’in sonunda hizmete açılacağını söyledi.

ercan uyan emlakkulisi tv Haberi

ercan uyan emlakkulisi tv

Ergene Vadisi, Merkez Kayaşehir, Bahçetepe İstanbul gibi gayrimenkul projeleri ile adından sıkça bahsettiren Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Makro İnşaat'ın yeni projesi olan Mavera Başakşehir'in basın toplantısında başarısının sırlarını anlattı.


Başakşehir Belediyesi'nin gelir ortaklığı ile inşa edilen Mavera Başakşehir projesinin yüzde 90'ı satışa çıkmadan ön taleple satıldı. Bahçetepe İstanbul projesinde de, yüzde 50'lik bir kısım ön satışlarda satılmıştı. Merkez Kayaşehir projesinin ofisleri ise sadece 4 günde tükenmişti.


Kısa zamanda bu kadar hızlı satış başarısını yakalayan Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan başarısının sırlarını Emlakkulisi TV mikrofonlarına anlattı...


Ercan Uyan başarısının sırlarını anlatıyor!  
Melek GÜNER /...