15 / 05 / 2024

Ercan Yanardöner

Ercan Yanardöner

Yoliş İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ercan Yanardöner tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs 'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi, Atmacalar Sokak'ta kuruldu.

Baydöner İskender 85. şubesini Erzurum’da açtı!

“En Çok Döner Satan Restoran” Ünvanı ile Türkiye’nin En Yaygın Restoran Zinciri Haline Gelen Baydöner İskender, Erzurum’da Açtığı 85. Şubesi İle 21 Ekim’de Döner Severler İle Buluştu.

Gülden Sargıner: Bayraklı geleceğin Manhattan'ı olacak!

Altın Emlak İzmir Bayraklı Temsilcisi A. Gülden Sargıner, Bayraklı'nın en hızlı gelişen bölgelerinin Altınyol Sahili, Adalet ve Mansııroğlu olduğunu belirterek, bu hızlı gelişimi Adliye'nin Maıısuroğlu bölgesine gelmiş olmasının etkilediğine dikkat çekti.

Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir?

Eski Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Hatay Valiliğine atandı. Peki, Yeni Hatay Valisi Ercan Topaca kimdir? İşte Hatay'ın yeni valisi..

Tapu döner sermaye işletmesi nedir?

Tapu döner sermaye işletmesi genel müdürlüğü merkez veya bölge müdürlükleri bünyesinde döner sermaye işletmeleri kuruyor. Peki, tapu döner sermaye işletmesi nedir? Tapu döner sermaye işletmesi neden kurulur?

Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi'nin yol sorunu çözülemedi!

Muğla Ula’da hayırsever İşadamı merhum Hüseyin Ercan adına yapımı tamamlanmak üzere olan Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi’nin bahçesinin yanında bulunan 7 metrelik hazineye ait yol sorunu aşılamadı.

Mehmet Ercan Canaslan kimdir?

Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortağı ve Ankara Bölge Müdürü olarak görev yapan Mehmet Ercan Canaslan kimdir? Mehmet Ercan Canaslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Ercan Canaslan..

Ercan Çerçioğlu Işıklı Doğal Yaşam Parkı'na 25 dönüm arazi bağışladı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Efeler İlçesi'ne kuracağı Işıklı Doğal Yaşam Parkı'na en büyük destek CHP'li Belediye Başkanı Özlem Çerçiğlu'nun eşi Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çercioğlu'ndan geldi.

Hakan Yusuf Güner: Depremi unutmayalım!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Güner, bundan sonra iki ayda bir deprem toplantısı yapacaklarını söyledi.

Hakan Yusuf Güner: Binaları sağlam yapın!

AFAD'ı ziyaretinde yapı denetim ve zemin etüdü yapan firmalarla ve imar mevzuatı uygulayan kurum ve kuruluşlara çağrıda bulunan Vali Güner: ''Lütfen binaları sağlam yapın'' dedi.

Baydöner 5 yılda 200 mağaza açacak!

ABD'ye girmeye hazırlanan Baydöner, ülkedeki öğrencilerle strateji geliştirdi. Buna göre şirket 5 yılda 200 mağaza açacak. Bu doğrultuda bir strateji oluşturan Baydöner, Amerikan kültürüne uygun 10 çeşit döner hazırladı.

Ercan Topaca Ankara-İstanbul YHT hattının deneme sürüşüne katıldı!

Kocaeli Valisi Ercan Topaca, 25 Temmuz Cuma günü hizmete girmesi beklenen Ankara-İstanbul YHT hattının deneme sürüşüne katıldı. Topaca, 'Hızlı trenin özellikle bayram öncesi hizmete girmiş olması, bayram trafiğini kısmen de olsa rahatlatacaktır' dedi.

Döner Stop 2015 sonuna kadar 15 şube açmayı hedefliyor!

Sabancı ailesinden bağımsız ilk girişiminde restorancılığa yönelen CZK Lokantacılık İşletmeleri Kurucusu, Şevket Sabancı ailesinden Can Köseoğlu, Döner Stop ile hızlı bir büyüme dönemine giriyor.

Döner Stop yurtdışında şube açacak!

Sabancı ailesinden bağımsız ilk girişiminde restorancılığa yönelen Şevket Sabancı 'nın torunu Can Köseoğlu, Döner Stop markası ile yurt içinden sonra yurt dışına da açılmayı planlıyor....

Ercan Yanardöner Haberi

Ercan Yanardöner

Yoliş İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ercan Yanardöner tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Yoliş İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...