22 / 07 / 2024

Erçin Otelcilik Turizm iletişim

Erçin Otelcilik Turizm iletişim

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erçin tarafından kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakur Otelcilik Turizm Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Celalettin Bulunmaz tarafından kuruldu.

Ozn Suit Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozn Suit Otelcilik Turizm Seyahat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Erdoğan tarafından kuruldu.

Ra Otelcilik Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ra Otelcilik Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Alp tarafından kuruldu.

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekors Otelcilik Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağır, Ercan Sağır, Erdoğan Sağır ve Ercüment Sağır otaklığında kuruldu.

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forum Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Köseoğlu tarafından kuruldu.

Peras Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Peras Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Soydan ve Ersin Soydan ortaklığında kuruldu.

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenerler Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdulkadir Şener ve Serhat Şener ortaklığında kuruldu. 

Ria Otelcilik Turizm İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ria Otelcilik Turizm İnşaat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Fatih'te Nesip Ateş tarafından kuruldu.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Id İnşaat Dekorasyon Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de İrfan Dilek tarafından kuruldu.

Hmd Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmd Otelcilik Turizm İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mustafa Duygun tarafından kuruldu.

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Erçin Otelcilik Turizm iletişim Haberi

Erçin Otelcilik Turizm iletişim

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Erçin tarafından kuruldu.

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Erçin Otelcilik Turizm Taşımacılık Nakliye İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi adres: Gökevler Mah.555.Sok.B Blok No.1 B/6...