07 / 05 / 2024

erciyes balkan kayak şampiyonası

erciyes balkan kayak şampiyonası

2014 yılı Balkan kayak Şampiyonası için Erciyes'te 9 konaklama tesisinin temeli düzenlenen törenle açıldı. Erciyes Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseski, Erciyes'teki yatak kapasitesinin 6 binlere çıkacağını belirtti..

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Radisson Blu Mount Erciyes 10 ayda tamamlandı!

Artaş İnşaat'ın inşa ettiği ve Radisson markasının ilk kayak oteli olma özelliğini taşıyan Radisson Blu Mount Erciyes Oteli'nin inşaatı 10 ayda tamamlandı.

Radisson Blu Hotel Mount Erciyes açıldı!

Türkiye’deki yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Radisson Otel Grubu, kış turizminin önemli merkezlerinden Erciyes’te yeni bir otelin açılışını yaptı. Erciyes Kayak Merkezi’ndeki Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes, Grubun Kayseri’deki ikinci oteli oldu.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

 Xperia Mountain Resort Erciyes’in temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile beraber Erciyes’te hayata geçirilecek olan Türkiye'nin en gelişmiş, Avrupa'nın sayılı kayak merkezlerinden Xperia Mountain Resort Erciyes’in temel atma törenine katıldı.

EMITT'te Erciyes'e yoğun ilgi!

Erciyes Kayak Merkezi 21. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) tanıtıldı.

Erciyes Kayak Okulu 1 Ocak'ta açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes'te açılacak olan Kayak Okulu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, 1 Ocak'ta açmayı planladıkları kayak okulunda uluslararası çapta sporcu yetiştireceklerini belirtti.

Hızlı tren gelirse Erciyes Kayak Merkezi canlanır!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik. 'Birlikte Yönetme' kültürü çerçevesinde muhtarlarla bir araya geldi. Çelik: "Ankara-Kayseri hızlı treninin çabucak gelmesi lazım. Eğer hızlı tren gelirse .. Erciyes Kayak Merkezi daha bir canlanır.

Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi projesi ne zaman tamamlanacak?

Erciyes Kış Sporları Turizm Merkezi Projesi'nde sona gelindi. 'Master plan' uygulaması bu yıl tamamlanıyor. Proje bittiğinde Erciyes 40 kilometrelik teleferik hattı, ve de farklı zorluk derecelerinde 190 kilometrelik kayak pistleriyle donatılmış olacak.

Erciyes'te kayak sezonu yoğun geçiyor!

Sömestir tatilinin son günlerine yaklaşırken vatandaşlar, aileleriyle Erciyes Kayak Merkezi'ne akın etti. KAYTİD Başkan Yardımcısı Eğlenceoğlu: " Erciyes, en iyi sezonlarından birini geçiriyor " dedi.

Turizm acenteleri kayak kampı isteyen okullara Erciyes'i öneriyor!

Öğrencileri için kayak kampı planlayan İstanbul'daki pek çok okul kamp yeri olarak Erciyes'i tercih etmeye başladı. İstanbul'daki turizm acenteleri, kayak kampı isteyen tüm okullara Erciyes'i öneriyor.

Erciyes'te 3 otel ve sosyal tesis bu ay sonu açılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te özel sektör tarafından yapılmakta olan üç otel ile kayak merkezlerindeki en büyük sosyal tesislerden biri olacak olan tesisin bu ay sonuna kadar açılacağı belirtti.

Erciyes'teki yeni oteller hizmete giriyor!

Erciyes Dağı'ndaki kayak merkezinde tesisleşmeyi büyük oranda tamamladıklarını ve Erciyes'in karını kâra çevirdiklerini belirten Özhaseki, kayak merkezine olan ilginin her geçen gün artmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

erciyes balkan kayak şampiyonası Haberi

erciyes balkan kayak şampiyonası

ERCİYES'TE 9 konaklama tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Konaklama tesislerine bugüne dek yapılan 100 milyon euroluk yatırım ile 2014 yılı Balkan kayak Şampiyonası için bir adım daha atılmış oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 2014 yılında Balkan Kayak Şampiyonasının Erciyes'te yapılacağını, böylesi tesisler yapılması halinde önemli şampiyonaların alınabildiğini söyledi. Özhaseki, "Erciyes'te şu an 800'lerde olan yatak kapasitesi 6 binlere çıkacak"...