28 / 04 / 2024

erciyes Kapadokya yakın mı

erciyes Kapadokya yakın mı

Peri bacaları ve balonlarıyla ünlü Kapadokya ile 300 milyon avroluk master planının hayata geçirildiği Erciyes Dağı Kayak Merkezi aynı turizm paketi içinde de pazarlanmaya başlandı.

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

İstanbul Havalimanı'na yakın ilçelere talep arttı!

Türkiye Taşınma Dosyası açıklandı. Yıl boyunca gelen taleplere göre, Türkiye’de taşınma talepleri bir önceki döneme göre yüzde 33 artış gösterdi. 3'üncü havalimanına yakın bölgeye talep yüzde 100 arttı.

Murat Dalkılıç Hande Erçel'in yakınına taşınacak!

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, annesini kaybetmenin acısını yaşayan sevgilisi Hande Erçel’i yalnız bırakmamak için oyuncunun Zekeriyaköy’deki evinin yakınına taşınacak.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Türkiye'de 5 bine yakın spor tesisi inşa edildi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2002 öncesi Türkiye'de bin 500'e yakın spor tesisi bulunurken, şu an 5 bine yakın spor tesisi var. Avrupa'nın en yeni ve en modern spor tesislerini yaptık." diye konuştu.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Ken Griffin işine yakın olsun diye ABD’nin en pahalı evini aldı!

İstanbullular işe gitmek için metrobüs metro takla atıyor. Sabahın erken saatlerinde yollara düşüyor. Ancak ABD'li ünlü yatırımcı Ken Griffin işine yakın olduğu gerekçesiyle ABD'nin en pahalı evini 238 milyon dolara satın aldı...

Tüketilen toplam enerjinin yüzde 40'a yakını binalarda kullanılıyor!

İZODER Başkanı Pelesen, "Binalarda tüketilen enerji Türkiye ekonomisi için de çok önemli çünkü toplam enerji tüketiminin yüzde 40’a yakını binalarda harcanıyor" dedi...

Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın yakın akrabaları köşeyi döndü. Kılıç gibi Almanya’dan dönen kardeşi Dursun Kılıç, 4 senede değeri milyonlarla ifade edilen 3 arsa ve 3 rezidans dairesi satın aldı.

Stat yakınında ev al, zengin ol!

Yapılan bir araştırmaya göre, İngiltere’de emlak zengini olmanın yolu stadyumlara yakın ev almaktan geçiyor.

Teknoparklarda 40 bine yakın proje var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit, teknoparklarda 40 bine yakın proje olduğunu açıkladı. Macit, ''Bunların toplam satışı 60 milyar TL ve 4 milyar doların üzerinde de ihracatımız oldu" ifadelerini kullandı.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

erciyes Kapadokya yakın mı Haberi

erciyes Kapadokya yakın mı

Yılda 3 milyon turistin ziyaret ettiği Kapadokya ile Erciyes Dağı Kayak Merkezi "kültür kayağı" konseptiyle aynı turizm paketinde yer almaya başladı. 


Büyükşehir Belediyesine bağlı Erciyes AŞ tarafından geliştirilen "Kültür kayağı" konseptiyle hazırlanan paket turlarla, turistler, hafta sonunu Kapadokya'nın mistik coğrafyasında geçirme imkanı bulurken hafta içi ise 3 bin 917 metre yüksekliğe sahip Erciyes Dağı'nda kayak yapabiliyor. 


Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Cıngı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tamamı 300 milyon avroluk bir yatırım olan Erciyes Master Planı'nı hazırlarken projenin hem kentin hem de bölgenin turizm gelirini arttırmasını hedeflediklerini söyledi.


Büyükşehir Belediyesince hazırlanan projenin bölgeye de katkı sağlaması için somut adımlar atıldığını belirten Cıngı, bir zamanlar  Kapadokya Krallığı'nın başkenti olan Kayseri ile Kapadokya'nın turizmden birlikte yararlanmalarını amaçladıklarını dile getirdi.


Kayseri ile Kapadokya'yı turizmde bir...