27 / 04 / 2024

Erdek-Avşa Adası Teleferik çalışmaları

Erdek-Avşa Adası Teleferik çalışmaları

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Uğur, ilçeye büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Koyun Adası'nın yarısı satılıyor!

Yarısı satışta Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1,7 milyon metreküp yüzölçüme sahip Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı, Kuzeybatı Gayrimenkul tarafından satışa sunuldu.

Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı!

Marmara Denizi'nde Paşalimanı Adası ile Avşa Adası arasında yer alan ve 1 milyon 700 bin metrekare yüzölçümlü Koyun Adası'nın 890 bin metrekarelik kısmı satışa çıkarıldı.

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşa İnşaat Dekorasyon Proje Turizm Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Avcıl ve Tayfun Şahin ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece'den TÜYAP'a teleferik!

AK Parti İlçe Başkanlığı'nın davetlisi olarak Büyükçekmece'ye gelen Kadir Topbaş, Büyükçekmece sahilinden TÜYAP'a bir teleferik çalışması yaptıklarını açıkladı.

İstanbul’a yeni metrobüs hattı geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AKP'nin Büyükçekmece'de düzenlenen etkinliğinde konuştu. Topbaş, İstanbul'da yeni bir metrobüs hattının üzerinde çalışıldığını ve Büyükçekmece Sahili'nden TÜYAP’a kadar teleferik kurulacağının müjdesini verdi.

Gaziosmanpaşa'ya iki teleferik hattı geliyor!

Gaziosmanpaşa, ulaşımda dev projelerle gelişiyor. Gaziosmanpaşa’nın içinden geçecek 4 raylı sistem hattı ve 2 teleferik hattıyla Kentsel Dönüşüm çalışmalarına entegre edilmesiyle ilçe ulaşımın merkezi olacak.

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı teleferik hattı izin bekliyor!

Yuşa Tepesi-Beykoz Çayırı arasında kurulması planlanan teleferik hattı için Milli Savunma Bakanlığından izin beklendiği bildirildi.

Avşa Adası'nı cazibe merkezi haline getirecek proje yolda!

Marmara Belediyesi’nin en büyük mahalleleri arasında yer alan Avşa’yı değiştirecek ve cazibe merkezi haline getirecek vizyon proje yolda.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

Ali Ağaoğlu'nun Avşa Adası'ndaki villası kül oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun Balıkesir'in Avşa Adası'nda bulunan villası çıkan yangında küle döndü.

Erdek-Avşa Adası Teleferik çalışmaları Haberi

Erdek-Avşa Adası Teleferik çalışmaları

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever'i makamında ziyaret eden Uğur, Erdek'i Avşa Adası’na bağlayacak teleferik projesi üzerinde çalışmaların devam ettiğini belirtti.


İlçeye büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini vurgulayan Uğur, şunları kaydetti:


"Erdek'in ve adalarımızın vizyonunu arttıracak bir proje düşünüyoruz. Erdek-Narlı Mahallesi’ne yapmayı planladığımız bir teleferik sistemiyle Kapıdağ Yarımadası'nı Paşaliman ile Avşa Adası'na bağlamayı düşünüyoruz. Erdek'ten Narlı'ya, Narlı'dan Paşalimanı'na, Paşalimanı'ndan da Avşa ile bağlantısı olan bir teleferik projesi üzerinde çalışmalarımız var. Bu projeyle hem Erdek hem de adalarımız değer kazansın...