04 / 07 / 2024

Erdek dalış

Erdek dalış

Erdek Dalış Kulübü hocası Osman Benli gazetecilere yaptığı açıklamada. Türkiye' nin ilk turizm merkezlerinden olan Erdek' in turizm gelirlerinde hissesine düşeni alamadığını söyledi...

Deprem sonrası gündeme gelmişti... TOKİ konutlarında ihale süreci başlarken, o konutlarda dal bile kıpırdamıyor!

İzmir’in Karaburun ilçesinde deprem sonrası yıkılan evlerin yerine yapılacak konutlarla ilgili TOKİ son aşamaya gelirken, Belediye tarafından yapılmayı bekleyen konutlarda ise dal kıpırdamıyor.

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Dal Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 40 milyon 461 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Dal tarafından kuruldu.

Hurdada dal kıpırdamıyor! Fiyatlar resmen çakıldı kaldı! Hurda fiyatları ne kadar? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta gelen 2,5 lira zamdan sonra hurda fiyatlarında dal  kıpırdamıyor. Hurda fiyatları resmen çakıldı kaldı. Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 17 Ekim 2023 hurda fiyat listesi.

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

YÖK'ten Çift Ana Dal ve Yan Dal Sistemi İçin Hangi Şart Kaldırıldı?

Yükseköğretim Kurulu, üniversite öğrencilerini ilgilendiren bir duyuru yaptı.  Çift ana dal ve yan dal yapmak isteyen öğrenciler için yeni kararlar alındı. Alınan karara göre çift ana dal ve yan dal eğitimi için o şart artık kaldırıldı. İşte YÖK’ten yeni çift ana dal ve yan dal sistemi kararı…

Hurdada dal kıpırdamıyor! Hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son iki gündür ne indirim ne de zam haberleri geliyor. Hurda fiyatlarında resmen son günlerde dal kıpırdamıyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? Bugün hurda fiyatları kaç TL? İşte 21 Ekim 2022 hurda fiyat listesi..

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez! Eriğin fiyatı pahalı amanın almaya gelmez!

'Erik dalı gevrektir amanın basmaya gelmez' şarkısını eminiz hepiniz bir kere dinlemişsinizdir! Bahar aylarının gelmesiyle can erik tezgaha çıktı ama fiyatı yüzünden almak herkesin harcı değil..

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dalçık Yapı Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dalçık tarafından kuruldu.

Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat arttı!

Yatırımcıların gözdesi arasında yer alan Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat artış gösterdi...

Balıkesir Erdek'te tapu dolandırıcılığı!

Balıkesir Erdek'te gerçekleştirilen rüşvet operasyonu kapsamında 9 şüpheli gözaltına alındı. Gayrimenkul alım satımında tapu işlemlerine hız verilmesi karşılığında rüşvet alıp verdiği tespit edilen, aralarında tapu personelinin ve emlakçıların da yer aldığı 9 şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Erdek'in 2 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Erdek'te faaliyette bulunan Ahmet Öğrenir İnşaat, ilçenin iki farklı noktasında kentsel dönüşüm projesine başlıyor.

Erdek Belediyesi'nin gayrimenkulü için yapılan ihalede fesat iddiası!

Balıkesir'in Erdek ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, mülkiyeti belediyeye ait olan ve üzerinde benzinlik yer alan gayrimenkul için "akaryakıt istasyonu yapılması ve intifa hakkı ihalesi" ile "akaryakıt istasyonu kiralama ihalesi" düzenlendi.

Erdek dalış Haberi

Erdek dalış

Erdek Dalış Kulübü hocası Osman Benli gazetecilere yaptığı açıklamada. Türkiye'nin ilk turizm merkezlerinden olan Erdek'in turizm gelirlerinde hissesine düşeni alamadığını söyledi. 

Turizm gelirlerinde artışın ancak alternatif turizm olanaklarının oluşturulmasıyla sağlanabileceğini dile getiren Benli, bu kapsamda Erdek Dalış Kulübü olarak bir dizi çalışma başlattıklarını kaydetti. 

Önümüzdeki günlerde Seyitgazitepesi açıklarında batırılmak üzere Deniz Kuvvetleri Komutanlığından hurda gemi talebinde bulunduklarını dile getiren Benli. Deniz Kuvvetlerinin bu taleplerine onay vermesi halinde Erdek ve Ocaklar açıklarında var olan resiflere yemlerini ekleyerek dalış turizminin gelişmesine katkılar sağlayacaklarını söyledi. Son günlerde Bursa ve İstanbul'dan çok sayıda dalgıcın dalış yapmak için ilçeye geldiğini dile getiren Benli. Erdek Dalış Kulübü olarak dalış turizmi için ilçeye gelen yerli ve yabancı dalgıçlara gerekli ekip ve donanım desteği verdiklerini açıkladı. Benli.ilçe sakinlerinin dalış...