05 / 05 / 2024

erdem mimarlık arabistan ödülü

erdem mimarlık arabistan ödülü

Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler...

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Erdem Kalkan tarafından kuruldu.

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Kırkaya ve Erdem Argun ortaklığında kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Badco Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badco Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Başerdem tarafından kuruldu.

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem Bumin tarafından kuruldu.

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Erdem tarafından kuruldu.

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Kuruldu!

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

erdem mimarlık arabistan ödülü Haberi

erdem mimarlık arabistan ödülü


Suudi Arabistan’ın Jubail şehrinde açılan Eğitimde Kalite ve Mükemmellik Merkezi Uluslararası Fikir Yarışmasında iki Türk mimar ödüle layık görüldü.


Son yıllarda ABD'de aldıkları ödüllerle sıkça adından söz ettiren Günay Erdem ve Sunay Erdem kardeşler, bu sefer Suudi Arabistan'ın sanayi şehri Jubail'den üçüncülük ödülü ile döndüler. Dünya genelinden mimarların katıldığı yarışmada, Türkiye'den Erdem kardeşler jüriden yüzde 52 oy aldı.


Erdem Mimarlar'ın Türkiye ve Dünya genelinde bu 47. ödülü. Günay Erdem ve Sunay Erdem'in daha önce dört kıtada ödülleri vardı. Suudi Arabitan'daki ödül ile birlikte Arap Yarımadasında da ilk ödüllerine ulaştılar.


Erdem Mimarlar'ın Suudi Arabistan projesi ekibi; Günay Erdem, Sunay Erdem, Serpil Öztekin Erdem, Aslı Tulay Erdem, Shathra Alazzawi, Ömer Kaya, Kaan Tuna, Ada Erdem, Ateş Tuna, Atilla Erdem’den oluşuyor.


Toki...