01 / 07 / 2024

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat adres

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat adres

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Erdem Sezgin tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Erdem Kalkan tarafından kuruldu.

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İkibiniki Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Kırkaya ve Erdem Argun ortaklığında kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

Badco Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Badco Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Başerdem tarafından kuruldu.

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clkmaster Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erdem Bumin tarafından kuruldu.

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekg Grup Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Küçükertan ve Kadriye Karaboğa ortaklığında kuruldu.

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşen Erdem Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Erdem tarafından kuruldu.

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahv Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Emirhan Güvercin ve Erdem Dinç ortaklığında kuruldu.

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Kuruldu!

Nt Studyo Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Üsküdar'da Ali Teber, Cuma Soylu ve Erdem Teber ortaklığında kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat adres Haberi

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat adres

Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi, Erdem Sezgin tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu. 


Erdem Sezgin Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Mimarlık - Mühendislik a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte...