17 / 06 / 2024

erdemir singapur şirketi

erdemir singapur şirketi

Erdemir Grubu'nun Uzakdoğu bölgesindeki ticari faaliyetlerini yürütmek amacıyla, Singapur 'da yüzde 100 Erdemir iştiraki olan " Erdemir Asia Pacific Private Limited (EAPPL) " şirketi kuruldu.

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Beykoz’da 150,000,00 TL sermaye bedeli ile Cihan Erdemir tarafından kuruldu.

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemiroğulları İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erdemir ve Uğur Erdemir ortaklığında kuruldu.

Arya Travel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Arya Travel Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Gamze Erdemir tarafından kuruldu.

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Erdemir Mimarlık Ve Yapı Çözümleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gonca Erdemir Öztürk tarafından kuruldu.

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı 2023 İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kadir Erdemir ve Raycha Bozhınov Asenov ortalığında kuruldu. 

Eksperim Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksperim Emlak Danışmanlığı Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdemir ve Neriman Henden Ekmekçi tarafından kuruldu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Faraday İnşaat Reklam Danışmanlık Elektrik Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Faraday İnşaat Reklam Danışmanlık Elektrik Lojistik Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdemir tarafından kuruldu. 

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Çelik Sanayi Cam Ve Mücevherat Gıda İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Muhammet Hakan Erdemir tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Meg Üst Yapı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meg Üst Yapı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Safiye Erdemir, Kemal Mahlı ve Yahta Durmuş tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gülaras İnşaat Taahhüt Tekstil Petrol Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gülaras İnşaat Taahhüt Tekstil Petrol Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi İlhan Aras, Murat Erdemir ve Erdoğan Gül ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erdemir İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdemir İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Avcılar, Üniversite Mahallesi, Uran Caddesi, Vefa Apartmanı'nda kuruldu.

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz' da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi' nde kuruldu.

erdemir singapur şirketi Haberi

erdemir singapur şirketi


Erdemir Grubu'nun Uzakdoğu bölgesindeki ticari faaliyetlerini yürütmek amacıyla, Singapur'da yüzde 100 Erdemir iştiraki olan "Erdemir Asia Pacific Private Limited (EAPPL)" şirketi kuruldu.


Ereğli Demir Çelik Fabrikaları tarafından dün akşam KAP'a yapılan açıklamaya göre, şirketin sermayesi 250.000 dolar olarak...