17 / 05 / 2024

erdemli atış poligonu

erdemli atış poligonu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli'de inşaatı devam eden atıcılık, trap, skeet ve atış poligonlarının gelecek yıl Nisan ayında tamamlanacağını bildirdi.

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup İnşaat Atış Poligonu Proje Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sarıalioğlu  tarafından kuruldu.

Mersin'e katı atık transfer istasyonu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin en gözde ilçelerinden olan Erdemli’de Katı Atık Transfer İstasyonu hayata geçiriyor.

Mersin Erdemli'de 4 projenin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdemli ilçesinde 4 büyük projenin birden temel atma törenleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi..

Mersin Akkale Arkeolojik Sit Alanları için imzalar atıldı!

Mersin Erdemli'deki M.Ö. 4’üncü yüzyıla ait olduğu düşünülen Akkale Antik Kenti’nin restorasyon projesi için imza atıldı. Kent, gün yüzüne çıkarılacak.

Manisa Uluslararası Atış Poligonu’nun temeli atıldı!

Salihli Belediyesi tarafından Kabazlı Mahallesi’nde yapımına başlanan Türkiye’nin 7’nci, Ege Bölgesi’nin ise 2’nci büyük atış poligonunun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Muzaffer Külcü: Çorum Sosyal Konut projesi için engel kalmadı!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü makamında düzenlediği basın toplantısında Sosyal Konut Projesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Erdemli'deki poligonlar 2013 Nisan'da tamamlanacak!

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli'de inşaatı devam eden atıcılık, trap, skeet ve atış poligonlarının gelecek yıl Nisan ayında tamamlanacağını bildirdi.

Nihan Buruk, adını taşıyan mağazasını Alaçatı'da açtı!

Ünlü futbolcu Okan Buruk´un eşi Nihan Buruk´un, Alaçatı Tokoğlu Mahallesi´ndeki `Nihan Buruk´ isimli giyim ve antika mağazası açıldı

Alaçatı Köy İçi Taş Evler'in inşaatına eylül ayında başlanacak

Veryeriler İnşaat Alaçatı´da Eylül 2010´da başlatacağı Köy İçi Taş Evler projesinin finansmanında Finansbank ile çözüm ortağı oldu

TOKİ Seyrantepe'nin çatısına finansman olacak!

Galatasaray Türk Telekom Arena'nın çatısını yaptıracak ve TOKİ Galatasaray'a finansman olacak

erdemli atış poligonu Haberi

erdemli atış poligonu

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, beraberinde Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Kaymakam Vekili Fatih Damatlar ile Erdemli'deki inşaat alanınında incelemelerde bulundu. 


İnşası devam eden tesislerin uluslararası nitelikte olacağını ifade eden Güzeloğlu, ''Akdeniz Oyunları'na 1 yıldan az bir süre kaldı. Buna karşın bütün tesis inşaatları öngörülen tarihten önce tamamlanacak şekilde sürüyor. Erdemli'de inşaatı devam eden atıcılık, trap, skeet ve atış poligonları gelecek yıl Nisan ayında tamamlanacak'' dedi. 


Güzeloğlu, inşaatı süren tesisleri gezdiğini, çalışmaların başarılı ve inançlı bir şekilde sürdüğünü dile getirerek, sözlerine şöyle devam etti: 


''Erdemli'de yapımı süren bu tesis aslında bağımsız bir tesis olarak Türkiye ve dünya çapında kapalı ve açık alanları bulunan trap ve skeet alanlarında önemli bir yer tutacak....