29 / 04 / 2024

Erdemliye otogar

Erdemliye otogar

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ESİAD tarafından düzenlenen "Erdemli'nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. Tollu, bir aksilik olmazsa Kocahasanlı Belediyesi Hali'nin yerine yeni bir otogar yapacaklarını bildirdi.

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Aydın eski otogar yanı alanı ihalesi mahkeme tarafından durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait İmar AŞ'nin eski otogarın yanında bulunan alanda 30 Mayıs'ta yapacağını ilan ettiği ihalenin yürütmesini Aydın 1. İdare Mahkemesi durdurdu.

Mamak Otogarı ihalesi tamamlandı!

Ulus Tarihi Kent Projesi için hayati önem taşıyan “Mamak Otogarı” ihalesi tamamlandı. İhaleyi kazanan 3’lü konsorsiyumun şartnameye göre otogarı ve 6 yolcu indirme-bindirme cebini iki yılda hizmete sokması gerekiriyor

Muş otogar kavşağı genişletildi!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce otogar kavşağında başlatılan yol genişletme çalışmaları sona erdi.

Afyonkarahisar Dinar'a yeni otogar geliyor!

Bu yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan proje ve işleri açıklayan Afyonkarahisar Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, bu kapsamda ilçeye yeni otogar yapımının gündemde olduğunu belirtti.

Harem ve Esenler otogarı tarih oluyor!

1970’te hizmete giren İstanbul’un ilk otogarı Harem ile günlük ücretleriyle sürekli tartışılan Esenler otogarı tarih oluyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde planlanan 6 yeni otogar projesinden 3’ü masaya yatırıldı.

İstanbul'a 5 yeni cep otogarı geliyor!

İstanbul’a yapılacak 5 yeni cep otogarının yerleri belli oldu. Trafiği rahatlatacak yeni duraklar Sultangazi, Avcılar, Ümraniye, Tuzla ve Ataşehir'e yapılacak. İşte o projenin detayları....

Büyük İstanbul Otogarı'nın nazım imar planı yapılmadı mı?

İstanbul Büyük Otogarı Esnaflar Derneği Başkanı Şahap Önal, "Otogarın imar planı yapılmadan, planlarda hazineye ait mera alanı olarak görülüyor.Otogarın yapımına kamulaştırmaları yapılmadan geçici temel atma planıyla izin verildi." dedi.

Harem Otogarı iki yıla kadar taşınacak!

Şehirlerarası yolcu otobüslerinin trafiğe takılmaması için cep otogarlar geliyor. Harem Otogarı da 2018’e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.

Akhisar'a yeni otogar mı yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan ve şehir içi toplu taşıma durak başkanlarını ağırladı. Ergün hedeflerinin Akhisar'a 3 yıl içerisinde yeni otogar yapmak olduğunu söyledi...

Uşak Otogar Yolu için ilk kazma vuruldu!

Uşak'ta otogar mevkii battı çıktı projesi için ilk kazma vuruldu. Uşak'ta kent içi ulaşımda sıkışıklığı azaltmak için stat ve otogar civarında düşünülen battı çıktı kavşak çalışmalarından ilki başladı.

Adıyaman otogarına Necip Büyükaslan'ın adı verilecek!

Adıyaman Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev Kutlu otogarla ilgili önemli açıklamalarda bulunurken otogarın adının Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın adını vereceğini ifade etti.

Isparta Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi!

Isparta'da Yeni Otogar Projesi'nde sona gelindi. İçerisinde 1350 araçlık otoparkı, gül bahçeleri ve alışveriş merkezlerinin de yer alacağı otogar alanında arsa alım işlemlerinin yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

Erdemliye otogar Haberi

Erdemliye otogar

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen "Erdemli'nin Öncelikleri" konulu toplantıya katıldı. ESİAD Başkanı Hasan Şen"in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, hizmetleri ve yaptıkları çalışmaları anlatan Tollu, ilçedeki herkesin Erdemli ortak paydasında buluşması gerektiğini belirterek, iş adamlarının Erdemli'niıı meselelerini dile getirmesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu vurguladı. 30 Mart öncesi imkanlarla Erdemli'ye hizmet vermeye çalıştıklarını anlatan Tollu, "Malum seçimden sonra bir yaz sezonu geçti. Birçok eksiğimizi ciddi anlamda ortadan kaldırdık. Ancak bunu yeteri derecede yaptığımızı söyleyemeyiz. 


Halen 30 Mart öncesindeki mali yapıyla hizmet etmeye çalışıyoruz. Çapımız 4 kata. nüfusumuz 5 kata kadar büyüdü. Bu büyüklüğe aynı insan kaynakları, aynı makine ve ekipman, aynı mali yapıyla hizmet etmek olmaz. Biz bu 6-7 aylık süreci bunların...