03 / 05 / 2024

erdemoğlu

erdemoğlu

Sabancı Holding bünyesinde bulunan ve 2015 yılında 102 milyon dolarlık fiyatla Erdemoğlu Holding'e satışı yapılan SASA Polyester'in borsada hisse değeri ciddi şekilde yükseliş göstermeye devam ediyor. SASA bu değeri ile Koç Holding'i de geride bıraktı.

Erdemoğlu Holding, gayrimenkul ve enerji sektörüne giriyor!

Yeni sektörlere yatırım yaparak Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceklerini kaydeden İbrahim Erdemoğlu, kendi tesislerinde kullandıkları enerjiyi üretmek için girdikleri enerji sektöründe son derece iddialı olduklarını belirtti...

İş dünyasından sürpriz çıkış: Servet vergisi gelsin!

SASA'yı bünyesinde barındıran Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu yaptığı açıklamada "Bence bu dönemde 'Servet Vergisi'ne ihtiyaç var." dedi.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin üçüncü ismi Ali Erdemoğlu'nun serveti ne kadar? Ali Erdemoğlu kimdir, nereli? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Ali Erdemoğlu, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin üçüncü kişisi olarak belirlendi. Peki, SASA’nın iki ortağından birisi olan Ali Erdemoğlu kimdir, serveti ne kadar? İşte yanıtı...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Son dakika! Erdemoğlu Holding tam 3.55 milyar TL'lik SASA hissesi sattı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Erdemoğlu Holding AŞ elindeki SASA Polyester Sanayi AŞ adi hisselerinin bir bölümünün ödenmiş sermayesinin yaklaşık olarak yüzde 1,26'sına denk gelen 66,9 milyon adet hissenin, yaklaşık 3,55 milyar Türk Lirası brüt gelir elde etmek üzere satışı tamamlandı.

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa’dan önemli bir açıklama geldi. Borsa İstanbul’da işlem gören ve en fazla takip edilen hisselerden Sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisseler ile ilginç bir açıklama yaptı.

SASA'nın patronundan bomba açıklamalar! 'SASA hissesi çok yüksek alınmaz diyorum'

Borsa İstanbul'un en tartışmalı iki hissesinden biri olan SASA'nın patronu da hisse fiyatının geldiği seviye konusunda şaşkın. İşte SASA'nın patronu İbrahim Erdemoğlu'nun ilginç açıklamaları...

SASA’nın şu anki piyasa değeri patronu bile rahatsız etti!

Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Sasa'ya ilişkin önemli mesajlar verdi. Fiyat 80 liraya çıktığında, küçük yatırımcı zarar görmesin diye hisse sattıklarını dile getiren Erdemoğlu; “O satıştan bu yana SASA hissesi alınmaz diyorum" dedi.

erdemoğlu Haberi

erdemoğlu

Son yılların en çok konuşulan hissesi olan SASA’nın değeri de açıklandı. Yapılan son dakika açıklamasına göre 2015 yılında 105 milyon dolara Erdemoğlu Holding'e satılan SASA Polyester'in şimdiki piyasa değeri ise 8 milyar 318 milyon dolar oldu.

TL bazında baktığımızda ise 2015 yılında şirketin 277 milyon 440 bin TL’ye satıldığı görüldü. Şirketin şimdiki değeri ise 154 milyar 56 milyon Türk Lirası seviyesinde. Dolar bazında SASA tam 81 kat, TL bazında ise 556 kat yükselmiş oldu.

KOÇ HOLDİNG’İ GERİDE BIRAKTI

Normalde 2015 yılında Sabancı holding, bu şirketi 102 milyon dolarlık fiyata Indorama Netherlands BV adlı bir şirkete satacaktı. Satış işlemi yapılmış, ancak son dakika kararla satış iptal edilmişti. Daha sonra aynı sene kısa süre sonra şirket Erdemoğlu Holding'e satılmıştı.

SASA son değeri ile Koç Holding'i...