02 / 05 / 2024

erdinç acar acarkent

erdinç acar acarkent

Ulus Vadisi'ndeki Bellevue Residences'ta yaşayan Revan Sadıkoğlu, Erdal Acar ve Hande Acar çiftinin Acarkent'teki evlerinin yanındaki dört katlı villayı satın aldı

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Acar Blu Koru Etabı satışta!

İstanbul’ un oksijen değeri en yüksek ve depremden etkilenme riskinin en az olduğu Beykoz Acarkent’in yeni nesil projesi Acar Blu Koru Etabı satışa çıktı. Acar Blu Koru Etabında daireler 2 milyon 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kerimcan Durmaz Acarkent'ten kovuldu mu?

İddialara göre, Acarkent’in sahibi Erdal Acar, şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı Acarkent sitesinden kovdu...

AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ertelendi!

25 Ekim'de gerçekleşmesi planlanan AcarBlu Rezidans projesinin lansmanı ileri bir tarihe ertelendi. Lansman, Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdinç Acar'ın katılımı ile gerçekleşecek..

Acaroğlu Mühendislik Mimarlık Harita İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acaroğlu Mühendislik Mimarlık Harita İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Acar tarafından kuruldu.

Erdinç-Hande Acar çifti Miami Porsche Design Tower'dan ev aldı!

Sabah Gazetesi yazarı olan Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Erdinç-Hande Acar çiftinin Miami'den ev aldığını söyledi. Çift, 60 katlı Porsche Design Tower'ın 31'inci katından ev aldı.

erdinç acar acarkent Haberi

erdinç acar acarkent

Erdinç-Hande Acar çifti, dört yıllık evliliklerini yürütemeyip, 29 Nisan 2010'da tek celsede boşanmış, bir yıl sonra da aynı tarihte ikinci defa evlenmişti. Acarkent'teki evlerinde tekrar birlikte yaşamaya başlayan çift, 20 Ocak'ta da kızları Masal'ı kucaklarına almıştı. Kızına ve torunlarına daha yakın olmak isteyen Hande Hanım'ın annesi Revan Sadıkoğlu'nun sürpriz yapıp kızı ve damadına komşu oldu.

Ulus Vadisi'ndeki Bellevue Residences'ta yaşayan Revan Hanım, sessiz sedasız Acar çiftinin Acarkent'teki evlerinin yanındaki dört katlı villayı satın almış. Revan Hanım, kızına komşu olabilmek için kesenin ağzını sonuna kadar açıp villaya tam 4 milyon lira...