17 / 05 / 2024

Erdinç Özdeker

Erdinç Özdeker

Özdeker İnşaat'ı, ağabeyi Mustafa Özdeker ile birlikte zirveye taşıyan Erdinç Özdeker, başarılarının sırrını, sürekli yeniliğe açık olmak, kentin ihtiyaçlarını belirleyip buna uygun projeler üretmek ve müşteriye sadece satış değil, satış sonrasında da hizmet vermek olarak özetliyor.

Erdin Özel hangi okuldan mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda görev aldı?

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Türk iş insanı Erdin Özel yurt dışında mı okuldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Erdin Özel ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Osmaniye'de konut inşaatları kısa sürede başlayacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, kentte yanan konutların yerine inşa edilecek yeni konutların yapımına kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mvk Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Mavuk ve Hacı Ertürk Mavuk ortaklığında kuruldu.

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Dönüşüm Plastik Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Zıplı tarafından kuruldu.

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilkaya Enerji Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Yeşilkaya tarafından kuruldu.

Erzemin İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erzemin İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdinç Toplu ve Harun Gürçay ortaklığında kuruldu.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Erdinç Yılmaz: Depreme dayanıksız binaların yıkılması gerekiyor!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, İl Risk Azaltma Planı Bilgilendirme Toplantısı'nda depreme yönelik çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Marmara Yönetim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Tunç, Erdoğan Tunç, İhsan Özdemir ve Murat Özdemir ortaklığında kuruldu.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Osmaniye'de tehlikeli binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şehirde tehlike arz eden binaların tespit edilerek yıkılması yönünde talimat verdiğini açıkladı.

Erdinç Özdeker Haberi

Erdinç Özdeker

Özdeker İnşaat'ı, ağabeyi Mustafa Özdeker ile birlikte hızlı ama edim adımlarla zirveye taşıyan Erdinç Özdeker, başarılarının sırrını, sürekli yeniliğe açık olmak, kentin ihtiyaçlarını belirleyip buna uygun projeler üretmek ve müşteriye sadece satış değil, satış sonrasında da hizmet vermek olarak özetliyor.


Harmadalı'da, Marka 333 ve Marka City projeleriyle bölgeye 100 milyon liralık yatırım yapan, Özdeker İnşaat, önümüzdeki birkaç yıl içinde Karşıyaka, Osmangazi ve Yeşilova'da gerçekleştireceği 100 milyon liralık yeni yatırımla kentin geleceğine olan güvenini ortaya koyuyor.

Özdeker İnşaat olarak  sektörde 53 yılı geride bıraktınız. Böyle rekabetçi ve zorlu bir sektörde istikrarlı büyümeyi nasıl başardınız?


Erdinç Özdeker:Özdeker İnşaat, 1963 yılında babam Osman Özdeker tarafından kuruldu. Karşıyaka merkezde konut ağırlıklı olarak sektörde çalışmalarımız başladı. Ben 1990 yılında şirkete dahil oldum. Ağabeyim Mustafa Özdeker ile birlikte...