29 / 04 / 2024

Erdoğan Elmas hayatı

Erdoğan Elmas hayatı

Mimar Erdoğan Elmas kimdir? Mimar Erdoğan Elmas, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Erdoğan Elmas, hangi ödüllerin sahibi oldu? İşte Mimar Erdoğan Elmas ve projeleri...

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir son dakika açıklaması geldi. Son dönemde alım gücünün düşmesinden dolayı büyük bir zorluk yaşayan vatandaşın sorunların farkında olduklarını aktaran Erdoğan, hayat seviyesinin eskisinin de üstüne çıkacağına dikkat çekti. 

Erdoğan duyurdu! 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarına 100 bin lira nakdi yardım yapılacağını duyurdu. Peki, 100 bin TL destek verilecek! 100 bin TL'den kimler faydalanacak yardım başvurusu nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Cumurbaşkanı Erdoğan: Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı! 

Cumurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Depremde 912 vatandaşımız hayatını kaybetti, 2 bin 181 bina yıkıldı" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Petrol üretimimizi 2023'te günlük 100 bin varile çıkartmayı hedefliyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın petrol üretiminden TOGG'a, ihracattan hayat pahalılığına ilişkin yaptığı o açıklamalar...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yüksek zam' çıkışı: Ne hale getirdiğimiz ortada

Cumhurbaşkanı Erdoğan günden güne artan hayat pahalılığı karşısında "açız" diye seslenenlere cevap verdi. Erdoğan, ülkeye yapılan yatırımlar sayesinde yoksulluğu sona erdirdiklerini söyledi. Erdoğan, "Aç kalan falan yok" açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik koronavirüs mesajları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona salgınıyla ilgili açıklamalar yapmak üzere basın mensuplarının karşısına çıktı. Erdoğan, “Gönüllü veya zorunlu karantina uygulamaları sebebiyle günlük hayatı durma noktasına getiren bu sürecin boyutu kadar ekonomik sonuçları ortaya çıkacaktır” dedi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi 1961 mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erdoğan Daldal hayatını kaybetti. Erdoğan Daldal'ın cenazesi 17 Temmuz Pazar günü Edirnekapı Mezarlığı'na defnedildi.

Erdoğan Toprak: Zengin Türkler ABD ve Avrupa’da konut alıyor!

CHP İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Erdoğan Toprak, maddi durumu iyi olan Türklerin, ABD ve Avrupa’da konut satın alarak yeni bir hayat için, ülkeden taşındıklarını açıkladı.

Kale Grubu'nun acı günü! Latifei Nur Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu Yapı Ürünler Bölüm Başkanı Ferdi Erdoğan'ın annesi Latifei Nur Erdoğan hayatını kaybetti. Ailesi ve Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı. Latifei Nur Erdoğan'ın cenaze töreni bugün düzenlenecek.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversiteler Birliği Üyesi, 1955 İTÜ İnşaat Mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, Eski Karayolcu Raziye Yaramoğlu'nun 54 yıllık hayat arkadaşı Ali Erdoğan Yaramoğlu vefat etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İklim değişikliği, insanlığın ortak sorunu!

BM İklim Zirvesi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, küresel ısınmanın insanlığın tüm hayatı üzerinde ciddi değişiklikler meydana getirme potansiyeline sahip olduğunu ifade etti. İklim değişikliği, insanlığın ortak sorunu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan işçi ailelerini aradı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şişli'deki asansör kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerini telefonla arayarak taziyelerini iletti. Erdoğan, elim iş kazasının Türkiye'yi üzüntüye boğduğuna işaret ederek olaya ilişkin soruşturma başlatıldığını söyledi.

Erdoğan Elmas hayatı Haberi

Erdoğan Elmas hayatı

Erdoğan Elmas kimdir?

Erdoğan Elmas, 1938'de Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladı. 1962'de İTÜ Mimarlık Fakültesi'ni bitirdi.


Turgut Cansever bürosunda mimar, İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehircilik Kürsüsü'nde asistan, İstanbul B. İmar Planlama Müdürlüğünde plancı, Turizm ve Tanıtma Bakanlığı'nda mimar olarak çalıştı.


1968 yılında kendi bürosunu kurdu. 1970-82 yılları arasında kişisel uygulamaları yanında, Zafer Gülçur'la ikili ve Zafer Gülçur, Ertur Yener'le üçlü ortaklık halinde yoğun bir mesleki kontrollük faaliyeti yürüttü.

Mesleki çalışmalarını 1982-2005 YEG Mimarlık Müşavirlik Ticaret Ltd. Şti.'de ve bunun yanı sıra 1992-2005 Zafer Gülçur'la Elmas-Gülçur Mimarlık ve Şehircilik Ltd. Şti.'de sürdürdü. 2005 yılından kendi başına, YEG ile ve Akyürek Elmas Mimarlık Ltd. Şti. ile çalışmaya devam etmektedir.

1996 Ulusal Mimarlık Ödülü'nü “Urfa Toplu Konut Projesi" ile kazanmış olup, katıldığı proje yarışmalarında 16'sı...