26 / 05 / 2024

erdoğan faiz oranları indirim çağrısı

erdoğan faiz oranları indirim çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz`u takip eden günlerde milletimiz 12 milyar dolar bozdurmasaydı orada da aynı oyunu oynayacaklardı. Yatırım yapın. Üretin diyorum. Onun için diyorum faizin düşmesi lazım, kamu bankaları dahil" dedi.

Son Dakika! Erdoğan açıkladı, emekli maaşlarına yüzde 5 zam yapıldı, en düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında emekli maaşlarına yapılan zam oranlarını açıkladı. İşte yapılan zam oranı ve haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi… Çiftçiye sıfır faizli kredi imkânı geliyor!

Gaziantep’te Köy Evleri Anahtar Teslim Töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere 10 farklı müjdeleri olduğunu açıkladı. Çiftçilere hiç faiz ödemeden kredi alma imkanı  veriliyor. İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni faiz açıklaması geldi. İşte merak edilen detaylar!

SON DAKİKA... Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika faiz ve enflasyon mesajı: Böyle devam edecek!

SON DAKİKA… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya’da konuştu ve ekonomiye ilişkin mesajlar verdi.  Erdoğan, Merkez Bankası’nın faiz kararıyla ilgili "Faizi tek haneye indirdik, bundan sonra böyle devam edecek, merak etmeyin enflasyon da inecek" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan 'faiz artırın' tavsiyesinde bulunan IMF'ye yanıt

Gaziantep'de, toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada yaptığı konuşmada yurt dışı programı çerçevesinde son olarak İngiltere'de bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Bizim IMF ile işimiz yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Öğrencilere ulaşım, esnafa kredi müjdesi! 

Kabine toplantısından sonra önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 150 bin öğrenciye ulaşım, esnaf ve zanaatkarlara 60 ay vade ve yüzde 7.5 faiz oranıyla 100 milyar TL'lik yeni kredi kampanyası müjdesi verdi.

Kabine sona erdi! Erdoğan ekonomi destek paketini açıkladı! Düşük faizle kredi kampanyası!

Kabine toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  esnaf için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla yararlanabilecekleri 100 milyar TL'lik kredi kampanyası başlattıklarını açıkladı.

2022 banka faiz oranları, konut kredisi hesaplama: Şu an en ucuz konut kredisi hangi bankada?

Konut satışı için bankaların belirlemiş olduğu faiz oranları her ay değişen miktarları ile milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki Şu an en ucuz konut kredisi hangi bankada? İşte 2022 banka faiz oranları, konut kredisi hesaplama

Cumhurbaşkanı Erdoğan merakla beklenen zam miktarını açıkladı: Yüzde 130 artarak hesaplara yatırılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilerin merakla beklediği zam oranlarını açıkladı. Açıklama çiftçiler nezdinde hayal kırıklığı yarattı. Erdoğan'ın açıkladığı rakamla çiftçinin beklediği zamlar arasında fark oluştu. İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve faiz müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalar yaptı ardından sorularını cevapladı. Erdoğan, basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

erdoğan faiz oranları indirim çağrısı Haberi

erdoğan faiz oranları indirim çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "15 Temmuz`u takip eden günlerde milletimiz 12 milyar dolar bozdurmasaydı orada da aynı oyunu oynayacaklardı. Yatırım yapın. Üretin diyorum. Onun için diyorum faizin düşmesi lazım, kamu bankaları dahil" dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şişli Marriott Hotel'de gerçekleştirilen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Genel Kurul Toplantısında önemli açıklamalar yaptı.


Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle:


"30. Genel Kurul demek, 30 yıl demektir. Bugüne kadar DEİK çatısında hizmet veren, gayret gösteren herkese şükranlarımı sunuyorum. Yurtdışı seyahatlarimde birlikte olduğum DEİK'e çalışmalarında başarılar diliyorum. Daima yanınızda olmaya devam edeceğimi belirtmek isterim.


'MİLLETİMİZ ÜLKESİNE GÜVENEN İŞADAMLARIMIZI UNUTMAYACAKTIR'


Türkiye'yi 1 trilyon dolar dış ticaret, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmeyi ancak çalışarak ulaşırız. 2023 hedeflerimize en sağlam sahip çıkanların başında işadamlarımız özellikle DEİK geliyor. Milletimiz...