30 / 04 / 2024

Erdoğan Şen

Erdoğan Şen

Samsun İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesindeki 4 bin 442 metrekarelik konut alanı imarlı taşınmazın 510 bin lirayla en yüksek teklifi veren Erdoğan Şen'e satılmasına karar verildi

ÖİB'nin Samsun İlkadım arsasına 510 bin TL teklif verildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Samsun İlkadım'daki 4.442,07 metrekare yüzölçümlü arsanın özelleştirilmesi ihalesine Erdoğan Şen tarafından 510 bin TL teklif verildi.

Son Dakika! Erdoğan açıkladı, emekli maaşlarına yüzde 5 zam yapıldı, en düşük emekli maaşı 10 bin TL oldu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında emekli maaşlarına yapılan zam oranlarını açıkladı. İşte yapılan zam oranı ve haberin ayrıntıları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilerin beklediği müjde geldi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yönetiminde gerçekleşen Kabine Toplantısı sona erdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli zammı, terörle mücadele ve İsrail-Filistin gerilimi gibi ana gündem maddelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti için geri sayım başladı! Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapımında sona gelinen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistini inceledi. Pisti tamamlanan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Memur zammı için son gün! Bakan müjdeyi verdi: Zam için gözler Erdoğan'da! 

Memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyecek Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, yarın son kez toplanacak. Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan en son yaptığı açıklamada "Memur zammında yarın süreç sonlanacak, takdir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olacak" dedi.

Öğrencilere vergisiz telefon satışı başlıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen müjdeyi verdi!İşte vergisiz telefon fiyatları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üniversite öğrencilerinin ilk ve son kez vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak uygulama için talimat verdi. Bu kapsamda, vergisiz telefon satışı en kısa sürede başlayacak ve 50 bin TL'lik telefon 25 bin TL'den alınabilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup gönderen emekliler 4 bin lira seyyanen zam istedi!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesini, aylıklara seyyanen 4 bin lira iyileştirme yapılmasını istedi.

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı! İşte o rakamlar...

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrasında kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı, buğday ve arpa alım fiyatlarını açıkladı. İşte o açıklama...

En düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve resmen rakam verdi. Buna göre, en düşük memur maaşı tam 22 bin TL olacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan depreme dayanıklı konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ortak yayında, “Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı en kısa zamanda dayanıklı evlere yerleştireceğiz “dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Alınan binlerce ehliyet geri veriliyor, puanlar siliniyor!

Beştepe’de yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet tarihinin en büyük yapılandırmasıyla ilgili açıklasında, ehliyeti alınan kişiler için de çok önemli haberi verdi.

‘Mavi tik’ için pazarlık kızışıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Elon Musk’a mesaj var! Bize farklı tarife mi uygulanacak?

Sosyal paylaşım platformu Twitter’ı 44 milyon dolara satın alarak şirketin yönetim kurulunu fesheden ve tek başına yönetime geçen ünlü milyarder Elon Musk’ın mavi tik’i paralı yapmasının yankıları sürüyor. Tartışmalara Cumhurbaşkanı Erdoğan da dahil oldu!

Erdoğan Şen Haberi

Erdoğan Şen

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, bazı gayrimenkullerin sauş işlemini onayladı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, Antalya Muratpaşa ilçesi Alan Mahallesi'ndeki 599 metrekarelik konut alanı imarlı taşınmazın 104/599 oranındaki hissesinin 240 bin lirayla en yüksek teldifi veren Özgür Aslan'a satılması kararlaştırıldı. 

Gayrimenkul AŞ'ye ait Samsun İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'ndeki 4 bin 442 metrekarelik konut alanı imarlı taşınmazın 510 bin lirayla en yüksek teklifi veren Erdoğan Şen'e satılmasına karar verildi. Samsun Çarşamba ilçesi Güzpınar Mahallesi Taşköprü mevkindeki 2 bin 328 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı taşınmazın 280 bin lirayla en yüksek teklifi veren Ali Semize satışı onaylandı. tta Gayrimenkul AŞ'ye ait Balıkesir Sındırgı ilçesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki 20 bin 19 metrekare yüzölçümlü tarım ve hayvancılık ürünleri entegre tesis alanı imarlı taşınmazın üzerindeki binalar ile birlikte...