29 / 04 / 2024

Erdoğan Tok kimdir

Erdoğan Tok kimdir

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

Kentsel dönüşümde büyük değişimler yaşanıyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirilen Gönül Sohbetleri’nin sonuncusuna katılım gösterdi ve önemli açıklamalarda bulundu. 

İlkadım’ın geleceği kentsel yenileme ile değişecek!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok mahalle buluşmaları kapsamında Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yerinde dönüşüm çalışmalarının İlkadım’ın çehresini önemli ölçüde değiştireceğini belirtti.

Erdoğan Tok: İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2015 yılının projelerin temel atma yılı olduğunu belirterek, “İlkadım’da 2 ayda 2 dev projenin temelini attık” dedi.

Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Kültür Yaşam Merkezi'nin temel atma töreninden önce inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Samsun İlkadım'da dönüşüm halkın rızası üzerine gerçekleşecek!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımızın rızası doğrultusunda yerinde dönüşüm çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Erdoğan Tok: İlkadım'da kentsel dönüşüme başlayacağız!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Kentsel dönüşümü yerinde dönüşüm olarak gerçekleştirmek. Hastane ve Kökçüoğlu Mahallelerinde bu dönüşümü gerçekleştirme oranımız oldukça yüksek." diye konuştu.

Erdoğan Tok, İlkadım'da yerinde dönüşüm müjdesi verdi!

7 Haziran seçimi için saha çalışmalarına devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kökçüoğlu Mahallesi sakinlerine “yerinde dönüşüm” müjdesini vererek, “Vatandaşlarımızı mağdur etmeden bir çalışma yapacağız” dedi.

İlkadım'da dönüşüm TOKİ ile değil, müteahhitlerle olacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastanebaşı Camisi'nde kılınan sabah namazı sonrası esnaf ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Hastane Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü TOKİ ile değil, Samsunlu müteahhitlerle gerçekleştireceklerini söy

Samsun İlkadım kentsel dönüşüm başlıyor!

Hastane Mahallesindeki kentsel dönüşümü TOKİ ile değil, Samsunlu müteahhitlerle gerçekleştireceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Çileyi çeken halkımıza konforlu bir hayat sunacağız" dedi...

İlkadım'daki kentsel dönüşüm Samsun'lu müteahhitlerle yapılacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastanebaşı Camii'nde kılınan sabah namazı sonrası esnaf ve mahalle sakinleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Tok'un buluşması mahallenin iki camii cemaatini bir araya getirdi.

Erdoğan Tok: Sayılı gençlik merkezlerinden birisi İlkadım'da inşa edilecek!

Başkan Erdoğan Tok, Her adımda İlkadım sloganıyla Gençlik Merkezi, Hanımlar Kültür ve Yaşam Merkezi, Olimpik Yüzme Havuzu, Yem Belediye Hizmet binası gibi projeleri hızlı bir şekilde hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi.

TOKİ, Rize'deki 3 bin 742 konutu hak sahiplerine teslim etti! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1.157 adet konutun yapımı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ eliyle Rize'de toplam 3 bin 742 konutu bitirerek hak sahiplerine teslim ettiklerine, 1157 konutun yapımının ise sürdüğüne dikkat çekti. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize'de yaptığı önemli açıklamalar...

Erdoğan Turgut kimdir? Ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu?

Erdoğan Turgut hangi üniversitede okudu? Hangi otelde Genel Müdür olarak çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de ne iş yapıyor? İşte Erdoğan Turgut’un biyografisi...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzedelere son dakika! Bir yıl içinde 319 bin konut ve köy evi teslim edilecek!

Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında gerçekleştirilen etkinliğe katıldı ve açıklamalar yaptı.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

TOKİ, depremlerden etkilenen 10 ilde 1 yıl içinde yeni konut inşa edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerle ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremlerden etkilenen 10 il için TOKİ eliyle 1 yıl içerisinde yeni konutlar inşa edilecek" diye konuştu. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 milyon arsa müjdesi! 'Fazlası olabilir ama azı olamaz'

TOKİ Sosyal Konut Projeleri ile ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir de arsa müjdesi geldi. "Hangi ilde ne kadar arsa takdim edeceğiz" diyen Erdoğan 1 milyon yeni arsanın da satışa çıkacağını, bu rakamın 1 milyonu aşabileceğini ancak az olmayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ikinci konut hamlesi açıklaması

TOKİ'nin sosyal konut hamlesine 2 milyonun üzerinde başvuru gelmesinin ardından ikinci konut hamlesi gündeme geldi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili önemli açıklamaları...

Erdoğan Tok kimdir Haberi

Erdoğan Tok kimdir

Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Derebahçe Sosyal Tesislerinde, İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile açılan kurslarda eğitim gören bayanlarla ve usta öğreticilerle buluştu.

Samsun Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, AK Parti İlkadım Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, MHP Kadın Kolları Başkanı Gürsen Arslan, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman’ın katıldığı ve salonun hınca hınç dolduğu buluşmada Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bayanların bu özel gününü kutlayıp karanfil dağıttı.

“25 YILDA YAPILANDAN DAHA FAZLASINI SON 5 YILDA YAPTIK”
Belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri açıklayan Başkan Erdoğan Tok, yeni dönemde iddialı...