07 / 05 / 2024

Erdoğan Yıldırım konut yatırımı açıklaması

Erdoğan Yıldırım konut yatırımı açıklaması

Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım, "kişisel ihtiyaçlara yanıt verebilecek konut projelerine odaklanılmalı" dedi.

Yıldırım Palace satışta! Teslimler aralık 2024'te!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Palace konut projesi satışa çıktı. Peki, Yıldırım Palace konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Didar Sevdil Yıldırım ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Didar Sevdil Yıldırım kimdir? Hangi okulda okudu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketin kurucusu oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Didar Sevdil Yıldırım ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Cengiz Yıldırım Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31762 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Cengiz Yıldırım, Tapu ve Kadastro 2. Bölge Müdürü oldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı. Yüzde 95 uzlaşı ile başlanacak projede 11 bin konut inşa edilecek.

Erdoğan Yıldırım konut yatırımı açıklaması Haberi

Erdoğan Yıldırım konut yatırımı açıklaması

Doğan Grup CEO'su Erdoğan Yıldırım, konut yatırımıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yatırım için alınan gayrimenkullerin ve kişisel ihtiyaç için alınan gayrimenkullerin farkına da değinen Erdoğan Yıldırım, "Eğer oturacak bir evimiz yoksa, öncelikle evimizi almalı, sonrasında yatırım düşünmeliyiz. Şu anda Türkiye'de yeteri kadar konut olmamasının yanında, yeni konutların inşa edilememesi ve inşaat sektöründe kullanılan malzemelerin aşırı şekilde artması konut fiyatlarını aşırı şekilde artırdı. Bu durumda arz ve talep dengesi bozuldu. Herkes ev sahibi olmak istiyor ancak uygun fiyata ev bulmak çok zor. Çünkü yeni yapılar olmayınca mevcut yapılar daha da yüksek fiyattan satılmaya çalışılıyor. Bu da kısa vadede konut fiyatlarının daha da artacağının göstergesi. Eğer yatırım düşünüyorsanız, kentleşmenin gelişebileceği ve büyük projelerin olduğu bölgelerden konut ya da iş yeri alırsanız...